Pagina 1 din 1
Dornier 26 1/72
Postat 09 May 2007 - 09:43 AM
Citeaza
dar e scump
La calculul total trebuie sa mai ai un + 10,25 euro pentru transport. Oricum si asa e cea mai ieftina variata care se gaseste. Un lucru in plus as fi ca apare la 10.25 AM ca fiind disponibil pe stoc. :-?
Cred ca mai ieftin ar putea sa iasa daca l-ai gasii pe un site din Franta, dar nu stiu nici unul. Acesta este doar o idee, nu ceva sigur.

Succes!
Postat 10 May 2007 - 08:01 AM
Il poti lua direct de la Mach2 la 38 euro plus transport.
http://www.mach2.fr/command.htm
Scrie la adresa de mail indicata in site si intreaba. Mie acum vreo 2 ani mi-au raspuns. Cu siguranta daca iei macar inca o macheta, vei iesi mai bine cu costurile de transport.
Eventual o comanda in comun, ar fi cea mai rentabila optiune :-?
http://www.mach2.fr/command.htm
Scrie la adresa de mail indicata in site si intreaba. Mie acum vreo 2 ani mi-au raspuns. Cu siguranta daca iei macar inca o macheta, vei iesi mai bine cu costurile de transport.
Eventual o comanda in comun, ar fi cea mai rentabila optiune :-?
Postat 18 June 2017 - 05:39 PM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: close
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: close
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1