Forum Machete,Modelism,Hobby: REDUCERI - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

REDUCERI mai sa fie

#1 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Grup: Members
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 01 June 2007 - 07:47 PM

Acu cateva ore, fui informat pe cale de mail-yahoo ca sunt reduceri la Italeri, Heller si masinute.
Stie cineva ceva, ca le-am solicitat o lista cu articole dar nu mi s-a raspuns.

#2 Useril este offline   kamikaze 

• Membru senior
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 28-September 05
  • Interests:Prea multe... prea putin timp

Postat 01 June 2007 - 10:35 PM

Pai intra si tu pe www.machete.ro si le vezi acolo cu ochii tai ; bafta

#3 Useril este offline   promo 

• Membru senior
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 24-March 07

Postat 02 June 2007 - 12:38 AM

da..o gramada de preturi taiate ;-)

#4 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 02 June 2007 - 11:28 AM

"Dear friends,

This month marks the Luckymodel.com 4th anniversary. In the four years, we have brought you the finest scale models, accessories and supplies of the world's trustworthy brands, especially from China, South Korea and Japan. We would like to thank all of you for the continued support over the years. To celebrate the occasion, we launch the largest Sale of the Year.

Don't forget our FREE WORLDWIDE AIRMAIL SHIPPING for the following brands:

Armorscale, Afterburner Decals, Bison Decals, Black Box, Echelon Fine Details, F-4Dable Decals, Hauler, HobbyDecal, HobbyFan, Isradecal, KA-models, Legend Production, LionMarc, MAW Decals, Model Factory Hiro, Scalemotorsport, Steel Beach, Voyager Model, VF Decals and The Small Shop."

aero
blindate

#5 Useril este offline   007 

• Membru deplin
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 04 June 2007 - 10:37 AM

Nu e rau de loc ... au inceput cei de la HobbyX si vad ca continua cei de la Machete.ro ... speram ca urmeaza Parcmodels,etc,etc toti la rind ...prinde chestia... asta e bine pentru noi toti ...concurenta=mama progresului :hammer:

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 04 June 2007 - 11:37 AM

007, la Jun 4 2007, 10:37 AM, a spus:

... au inceput cei de la HobbyX

Prietene. hai sa nu exageram! :hammer:
Nu cred ca sti cine a/au inceput primul/primii. Ma indoiesc ca Alexandru s-a luat dupa Mihai cum sunt convins ca nu s-ar fi intamplat nici invers.
Hai sa-i lasam pe toti comerciantii sa-si faca comertul lor asa cum stiu ei sa il faca si sa nu "ciupim" din spiritul lor pe ici pe colo pentru ca vor apare dispute din care nimeni nu va avea de castigat, nici noi cumparatorii si nici voi cei care vindeti.
OK?

Bafta!

#7 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 04 June 2007 - 01:52 PM

Nu e rau de loc ... au inceput cei de la HobbyX si vad ca continua cei de la Machete.ro ... speram ca urmeaza Parcmodels,etc,etc toti la rind ...prinde chestia... asta e bine pentru noi toti ...concurenta=mama progresului :hammer:

da, pana acum nu am umbat la preturi pentru a nu afecta colegii de breasla, dar vad ca mi-am luat-o in freza, asta e, o sa incerc sa supravetuiesc cumva ;-)
Pavel
www.parcmodels.ro

#8 Useril este offline   borissorin 

• Membru deplin
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 21-January 07

Postat 05 June 2007 - 09:46 AM

Reduceri la HobbyX? Unde, cand, cat? Cred ca i-am ratat.

#9 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 05 June 2007 - 10:08 AM

[quote name='borissorin' date='Jun 5 2007, 09:46 AM'] [/QUOTE]
Reduceri la HobbyX? Unde, cand, cat? Cred ca i-am ratat. [/quote]
Cine se scoala de dimineata departe ajunge!!! :hammer:

#10 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 06 June 2007 - 10:50 AM

Nu ma intereseaza situ Hobby NiX. Nu stiam ca au reduceri. Cand o sa aiba in stoc marfa de 680 milioane cum am eu, atunci ma va interesa.

Reducerile au fost propuse de cei de la Nicoro, doar pentru marfurile importate de ei.

P.S. 007 de mult te banuiesc ca ai altfel de legaturi cu cei de la hobby deoarece nu mai stii ce sa inventezi ca sa mai aduci cumva vorba de ei pe forum. Dar de data asta ai sarit peste elefant. Considera ca te-a plesnit Crios suficient.

#11 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 06 June 2007 - 11:03 AM

OlafTheViking, la Jun 6 2007, 11:50 AM, a spus:

Nu ma intereseaza situ Hobby NiX. Nu stiam ca au reduceri. Cand o sa aiba in stoc marfa de 680 milioane cum am eu, atunci ma va interesa.

Reducerile au fost propuse de cei de la Nicoro, doar pentru marfurile importate de ei.

P.S. 007 de mult te banuiesc ca ai altfel de legaturi cu cei de la hobby deoarece nu mai stii ce sa inventezi ca sa mai aduci cumva vorba de ei pe forum. Dar de data asta ai sarit peste elefant. Considera ca te-a plesnit Crios suficient.

Asa, si?

Eu demult nu 'suspectez' ci am certitudinea ca zona de 'vanzari' e un mic butoi de pulbere de felul ei... Cam toate discutiile idioate de pe acolo au inceput. Continuati in acelasi stil, si mi-e teama ca se vor schimba niste lucruri. Majoritatea sunt pe acest site sa se ocupe de machete, si eventual sa gaseasca niste oferte rezonabil de corecte privind achizitonarea de machete si accesorii.
NU vin sa gaseasca doar un site de mica publicitate.
NU vin sa vada cum si-o trag la oase vanzatorii intre ei.
NU vin sa vada oameni care vand la stilul 'hai sa dau un tun mic'
sau mai stiu eu ce discutii 'elevate' au mai fost ...

Luati aminte...

#12 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 06 June 2007 - 03:36 PM

Citeaza

mai stiu eu ce discutii 'elevate' au mai fost ...

Luati aminte...

Curat murdar, coane Gabi! Afaceri romanian style.

#13 Useril este offline   007 

• Membru deplin
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 06 June 2007 - 06:34 PM

Singura legatura cu ,,EI,, este este ceea de client-vinzator asa cum a fost si cu tine avind in vedere ca am cumparat si din magazinul tau,dar............dar intelegeca un client cauta intodeauna ceva mai ieftin si mai bun iar comertul se desfasoara dupa o lege ceea a cererii si ofertei, vino cu o oferta buna si toata lumea va cumpara de la tine, chiar nu trebuie sa ne suparam pt .asta.Pentru noi modelistii aparitia unor noi furnizori e o binefacere deoarece scad preturile la produse din cauza concurentei , ginditi-va ce s-ar intimpla daca ar fi un singur furnizor adica =monopol preturile ar fi dictate cum vrea muschiul lui pe principiul vrei sa iei bine ,daca nu maine va fii si mai scump

#14 Useril este offline   borissorin 

• Membru deplin
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 21-January 07

Postat 06 June 2007 - 10:21 PM

Un "tun mic" ati spus?
Aruncati un ochi:
http://www.okazii.ro/catalog/3244702/obiec...14A-Tomcat.html
fata de
http://www.revell.ro...hp?prod=1010127

si nimeni nu afirmat vreodata ca la revell.ro ar fi preturi mici!

sau aici:
http://www.okazii.ro/catalog/3244692/obiec...a-Ilyushin.html
fata de
http://www.parcmodels.ro/machete.php?categ..._id=1&init=true
sau de
http://www.hobbyx.ro/produs.lista.html?cat...bcat=164&page=3

Scuze de off-topic, dar ma cam plictisesc la servici. ;-)

#15 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 07 June 2007 - 09:18 AM

007, la Jun 6 2007, 04:34 PM, a spus:

...dar intelegeca un client cauta intodeauna ceva mai ieftin si mai bun ....
.....Pentru noi modelistii aparitia unor noi furnizori e o binefacere deoarece scad preturile la produse din cauza concurentei...

In principiu ai dreptate. Insa mai apare o propblema:
In domeniul asta foarte restrans, se presupune ca noi, "clientii" suntem cat de cat "cunoscatori". Si tine cont ca machetele nu se vand ca painea si nu au un rulaj foarte mare. Ia intreaba tu si vezi de cati lei/ zi se vinde in medie intr-un magazin de machete.
Din cauza asta, noi ca si clienti responsabili nu trebuie sa fortam nota si sa obligam vanzatorii sa coboare preturile doar de dragul de a cumpara de la el, ca este cu doi lei mai ieftin. O chestia ca asta se numeste Razboiul preturilor. Si acest razboi poate duce la falimentul unor comercianti care nu vor mai putea scadea preturile sub un anumit nivel.
Si stii cine va falimenta primul? Exact comerciantul caruia ii pasa de noi, si care ne aduce noua machetele pe care le cerem, si care discuta cu noi, si nu isi baga un adaos comercial nesimtit, ca stie ca nu poate vinde machetele alea in alta parte.
Si stii cine va supravietui? Comerciantul care aduce en-gros, pentru Metro sau Carefour, si care habar nu are care este diferenta intr-e un Me 109 si un Spit, ca pentru el nu conteaza oricum. Pe el il intereseaza cantitatea.
Si uite asa ajungem de unde am plecat.
Asa ca, noi ca si niste clienti responsabili ce suntem, ar trebui sa sustinem si noi acesti comercianti. Pentru ca oricum, in lumea de azi, exista oricand varianta Internetului in cazul in care comerciantul exagereaza.
Dar eu personal, intotdeauna voi prefera sa cumpar dintr-un magazin decat de pe internet, chiar daca are pretul "cu doi lei mai mare"

#16 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 18 June 2017 - 05:42 PM

Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: close
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.

Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi