Mi s-a cerut parerea referitor la subiec apelandu-se la impartialitatea mea. La sfarsitul rspunsului meu sper ca cine crede ca inca sunt impartial sa creada in continuare acelasi lucru.
Pentru inceput vreau sa sbliniez faptul ca cei care cred ca Gabi (Cartula) nu este impartial si ia masuri lipsite de obiectivitate
se pacaleste tare de tot.
Cine crede ca prietenul Cartula a inchis topicul si eu am cazut din luna si n-am stiut inca dinainte sa-l inchida, iar s-a pacalit. Ba inca Gabi mi-a cerut parerea la rezolvarea acestei probleme (lucru care nu s-a intamplat si invers cand eu am sters doua topicuri de la vanzari si am inchis unul legat de echipamente hardwoare pentru jocuri) si am sa explic (sper eu cat mai clat) de ce s-a luat aceasta masura care n-a atras dupa sine si penalizarea in vreun fel al celui care a deschis topicul.
Citeaza
1. Forumul cartula.net este un forum destinat machetelor si modelismului, si a oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu machetele si modelismul. Prezenta pe acest site si forum reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Nerespectarea prezentului regulament, sau daca aveti un comportament necivilizat, duce la suspendarea dreptului de a posta.
Topicul in discutie trateaza niste jucarii slabut realizate. Le-am iubit si poate le mai iubim si acum. Ne-au luminat copilaria si ne-au impins spre machetele de acum, dar raman niste jucarii pentru copii mici nu pentru copii mari cum suntem noi acum.
Citeaza
a) Discutiile care nu au o minima legatura cu acest domeniu, pot fi permise in masura in care sunt acceptate de moderatori si administratori.
din aceasta cauza a ramas topicul nostalgiilor legat de ceea ce credeam cand eram copii ca sunt figurine, pe ele am inceput sa vopsim folosind carioca si acuarele si uneori oja mamei atunci cand se uita in alta parte.
Dar acest forum are un anumit nivel si o anumita valuare in contextul (cel putin) national modelistic si este pacat sa nu-l mentinem si sa nu contribuim la mentinerea si cresterea valorii lui in lumea modelismului.
Nu trebuie sa ute nimeni ca in trei ani s-au adunat aici nu numai lucrari de mare valuare modelistica, artistica si istorica cat si tehnici si tehnologii specifice care din cauza numarului mare de topicuri sunt din ce in ce mai greu de urmarit de cei care sunt direct interesati ei fiind si cei pentru care a fost conceput acest site/forum. Vanzari de soft, jocuri, jucarii, prezentari de jucarii nu numai ca n-aduc un plus de valuare forumului, dar chiar ii si scad cotatia.
Citeaza
b) Moderatorii/administratorii au dreptul de a inchide sau de a sterge discutiile fara legaturi cu modelismul fara a da (in mod necesar) explicatii in cazul in care discutia respectiva nu aduce un plus de valoare forumului/site-ului.
Topicul putea fi contopit lejer cu cel legat de amintirile copilariei, dar ... am sters, am modificat, am mutat si nimeni n-a inteles nimic din masurile moastre administrative asa ca am decis, chiar daca regulamentul imi permite sa ma dau cotit, sa raspund ceva mai detaliat decat a facut-o Cartula in speranta ca se va intelege ca nu este vorba de nimic personal din partea nimanui sa ca atunci cand va fi vorba de machete putem vorbi cu mare drag pe forum, iar despre jucarii, cu mare drag vorbesc cu oricine, dar pe e-mail sau PM si eventual doar in topicul dechis de prietenul Alex-Baccilu.
In final, nu vreau sa fac comparatie cu ce este intr-un alt vechi forum romanesc, dar cu totii trebuie sa intelegem ca aici este
alt forum.
Mai impartial de atat n-am cum sa fiu decat daca aduc inapoi topicuti legate de WinXp cu licenta, Protectia muncii pe bani putini, playstation 2 si multe multe altele cu vadite legaturi cu modelismul.
Bafta!
PS mi-am permis sa redeschid topicul intrucat, cand l-a inchis Gabi eu tocmai terminam de scris,
dar (cum ziceam cu darul dar) l-am reinchis.