Cavaler florentin 1280

Postat 31 July 2007 - 10:12 AM
						Salut,
Critici n-am(si oricum nu am autoritatea sa le fac) da' ceva laude gasesc daca caut bine Foarte bine arata imi place vopsirea si ca au reusit sa faca figurina intr-o pozitie dinamica fireasca. Are viata...
  Foarte bine arata imi place vopsirea si ca au reusit sa faca figurina intr-o pozitie dinamica fireasca. Are viata...
Felicitari !
Spor,
Bill 

Critici n-am(si oricum nu am autoritatea sa le fac) da' ceva laude gasesc daca caut bine
 Foarte bine arata imi place vopsirea si ca au reusit sa faca figurina intr-o pozitie dinamica fireasca. Are viata...
  Foarte bine arata imi place vopsirea si ca au reusit sa faca figurina intr-o pozitie dinamica fireasca. Are viata...Felicitari !
Spor,
Bill

Aceasta postare a fost editata de Bill: 31 July 2007 - 10:13 AM

Postat 31 July 2007 - 12:33 PM
						Foarte frumos. La cum a iesit nici nu zici ca a trecut prin ce a trecut. Nu stiu de ce (  ), dar ma regasesc in partea cu ruptul sabiei si realizat efecte cu degetul (uneori involuntar)
 ), dar ma regasesc in partea cu ruptul sabiei si realizat efecte cu degetul (uneori involuntar)   . Critici nu prea imi permit, dar o sa spun doar ce am remarcat la sabie, ca la ea am vazut o mica bavura intre maner si lama. Eu, total necunoscator, s-ar putea sa confund modelul sabiei cu bavura. Lipitura nu se vede de nici un fel. Pare simplu, dar tot timpul la lucrurile "simple" apar complicatii.
 . Critici nu prea imi permit, dar o sa spun doar ce am remarcat la sabie, ca la ea am vazut o mica bavura intre maner si lama. Eu, total necunoscator, s-ar putea sa confund modelul sabiei cu bavura. Lipitura nu se vede de nici un fel. Pare simplu, dar tot timpul la lucrurile "simple" apar complicatii.
Felicitari!

), dar ma regasesc in partea cu ruptul sabiei si realizat efecte cu degetul (uneori involuntar)
 ), dar ma regasesc in partea cu ruptul sabiei si realizat efecte cu degetul (uneori involuntar)   . Critici nu prea imi permit, dar o sa spun doar ce am remarcat la sabie, ca la ea am vazut o mica bavura intre maner si lama. Eu, total necunoscator, s-ar putea sa confund modelul sabiei cu bavura. Lipitura nu se vede de nici un fel. Pare simplu, dar tot timpul la lucrurile "simple" apar complicatii.
 . Critici nu prea imi permit, dar o sa spun doar ce am remarcat la sabie, ca la ea am vazut o mica bavura intre maner si lama. Eu, total necunoscator, s-ar putea sa confund modelul sabiei cu bavura. Lipitura nu se vede de nici un fel. Pare simplu, dar tot timpul la lucrurile "simple" apar complicatii.Felicitari!

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus