eu deschid topicul sa fie...sper ca pozele lui sa fie mai edificatoare si mai bune ca ale mele.
 eu deschid topicul sa fie...sper ca pozele lui sa fie mai edificatoare si mai bune ca ale mele.Programul a i nceput pe la ora 10:15 cum era stabilit, cu niste cuvinte de deschidere si imbarbatare, ceva ordine de zi si ordine de ...sarbatoare, cuvantul Domnului (a se citi TE DEUM) si speakerii care isplicau la tot turistu' sezonist de pe platforma Amiralitatii, ce se intampla la un moment dat.
Am avut si defilari de nave, exercitii cu armamentul din dotare (cool sound
 ), desant aerian, desant naval, acrobatii aeriene cu o celula de Extra 300L si o celula de Yak 52 W (warbird aspect), expo statica cu torpile, rachete, bombe de adancime, un lansator terestru antinava, 2 BDRM-uri si ceva pocnitori din dotarea infanteriei marine.
 ), desant aerian, desant naval, acrobatii aeriene cu o celula de Extra 300L si o celula de Yak 52 W (warbird aspect), expo statica cu torpile, rachete, bombe de adancime, un lansator terestru antinava, 2 BDRM-uri si ceva pocnitori din dotarea infanteriei marine.Mai departe o sa pun ceva poze si ma astept sa intelegeti ca le-am facut cu posibilitatile limitate ale camerei de filmat

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus