Pagina 1 din 1
Care dintre temele pentru forum va plac? ca sa stim ce stergem ;-)
Postat 24 October 2007 - 11:02 AM
admin, la 24 Oct 2007, 11:27, a spus:
Dupa cum ii spune si titlul, trebuie selectate 2-3 teme care sa fie disponibile pentru selectie. Daca aveti si ceva observatii referitoare la temele curente, spuneti.
Nici una nu-mi place in mod deosebit ( da, stiu, sunt pretentios

Postat 24 October 2007 - 12:08 PM
O sa apara pe toate care o sa ramana, la fel cum mai sunt necesare inca N modificari in skin pentru a fi 'compatibila' cu restul. Tocmai asta e motivul pentru care nu doresc sa tin mai mult de 2-3, pentru ca altfel ar deveni extrem de greu sa tin la zi modificarile la un numar mare.
Postat 24 October 2007 - 04:25 PM
wurger, la 24 Oct 2007, 17:09, a spus:
Eu nu vad nimic decat casutele de vot si numele alea.
Bashka, atunci cand m-am dus la vizualizare fara vot (credeam ca le vad acolo) mi-a zis ca deja am votat
Acu ce fac ?
Bashka, atunci cand m-am dus la vizualizare fara vot (credeam ca le vad acolo) mi-a zis ca deja am votat

Acu ce fac ?

Nimic, te uiti sa vezi cine castiga

Era vorba despre temele forumului care pot fi selectate de aici:

Postat 25 October 2007 - 11:07 AM
Jos de tot pe banda aia de culoare ca cacaua sunt doua butoane. Cu unul poti schimba infatisarea paginii, ramelor, butoanelor dupa niste denumiri cretine care n-au nici o legatura cu ce se vade (gen Metalaxe nustiucum - care mie-mi suna a laxativ)
Din halilant buton (chestie foarte utila.....) se poate schimba limba din ingleza in romana.
Ninjaaaaaaa !!!
Din halilant buton (chestie foarte utila.....) se poate schimba limba din ingleza in romana.

Postat 25 October 2007 - 12:38 PM
FlyBoy, la 25 Oct 2007, 13:34, a spus:

Da tot nu il gasesc pe ala al lui Kamob cu PC-ul...era genial!!!
http://www.cartula.r.../default/pc.gif
Dai click pe "Arata tot"
Aceasta postare a fost editata de eugen: 25 October 2007 - 12:41 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1