Pagina 1 din 1
"Vanatoare de provizii" Blindate, vehicule militare cu senile sau roti
Postat 08 January 2008 - 02:19 PM
Salut tuturor si bine v-am gasit!Sint nou pe site desi citesc de ceva vreme incoace posturile voastre.
Felicitari autorului, executia e desavarsita si eu am citit cu mare interes etapele de constructie.Am o intrebare, poate imi raspunde cineva.Am incercat si eu sa topesc plexiglas in ideea de a face o simulrare de apa (deocamdata cu titlu de proba)cu Nitrodiluant si...nu s-a intamplat nimic
.Oare nu am folosit Nitrodiluantul potrivit?Pe eticheta scrie:
NITRODILUANT tip 002-23.Multumesc
Felicitari autorului, executia e desavarsita si eu am citit cu mare interes etapele de constructie.Am o intrebare, poate imi raspunde cineva.Am incercat si eu sa topesc plexiglas in ideea de a face o simulrare de apa (deocamdata cu titlu de proba)cu Nitrodiluant si...nu s-a intamplat nimic

NITRODILUANT tip 002-23.Multumesc
Postat 09 January 2008 - 09:53 AM
Hm...Eu am folosit plexi de la ramele partilor transparente ale machetelor de avioane. Nitrodiluantul nu mai tin minte ce tip a fost, poate va trebui sa incerci mai multe tipuri. Sa lasi bucatile de plezi in diluant peste noapte, nu se topeste imediat.
O nota de atentionare: folositi straturi subtiri din acest lichid, are tendinta de a se curba in timp.
Si multumesc de comentarii!
O nota de atentionare: folositi straturi subtiri din acest lichid, are tendinta de a se curba in timp.
Si multumesc de comentarii!
Postat 09 January 2008 - 11:55 AM
Personal la capitolul diorame nu stau prea bine. Insa "Vanatoare de provizii" ma inspira ca in viitor sa incerc si eu ceva asemanator. Nu prea am idee care va fi tema insa vreau sa folosesc un T-40 de la Orlik ca tot are camuflajul de iarna. In plus am vazut de curant o diorama cu modelul respectiv.
Ma gandesc sa folosesc pe langa combinatia "traditionala" a lui Ahmed si un spray de zapada. O sa vad eu. Oricum pana atunci trebuie sa termin modelele deja incepute ( precum Bf-ul 109 ) sau cele care sunt in " camerea de asteptare"
Ma gandesc sa folosesc pe langa combinatia "traditionala" a lui Ahmed si un spray de zapada. O sa vad eu. Oricum pana atunci trebuie sa termin modelele deja incepute ( precum Bf-ul 109 ) sau cele care sunt in " camerea de asteptare"
Postat 09 January 2008 - 01:06 PM
Citeaza
Am incercat si eu sa topesc plexiglas in ideea de a face o simulrare de apa (deocamdata cu titlu de proba)cu Nitrodiluant si...nu s-a intamplat nimic
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 January 2008 - 01:10 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1