Forum Machete,Modelism,Hobby: "Vanatoare de provizii" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

"Vanatoare de provizii" Blindate, vehicule militare cu senile sau roti

#1 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 26 October 2007 - 12:52 PM

Aici puteti posta comentarii referitoare la articolul:: "Vanatoare de provizii"

#2 Useril este offline   alin105 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 07-January 08

Postat 08 January 2008 - 02:19 PM

Salut tuturor si bine v-am gasit!Sint nou pe site desi citesc de ceva vreme incoace posturile voastre.
Felicitari autorului, executia e desavarsita si eu am citit cu mare interes etapele de constructie.Am o intrebare, poate imi raspunde cineva.Am incercat si eu sa topesc plexiglas in ideea de a face o simulrare de apa (deocamdata cu titlu de proba)cu Nitrodiluant si...nu s-a intamplat nimic :dribble: .Oare nu am folosit Nitrodiluantul potrivit?Pe eticheta scrie:
NITRODILUANT tip 002-23.Multumesc

#3 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 09 January 2008 - 09:53 AM

Hm...Eu am folosit plexi de la ramele partilor transparente ale machetelor de avioane. Nitrodiluantul nu mai tin minte ce tip a fost, poate va trebui sa incerci mai multe tipuri. Sa lasi bucatile de plezi in diluant peste noapte, nu se topeste imediat.
O nota de atentionare: folositi straturi subtiri din acest lichid, are tendinta de a se curba in timp.
Si multumesc de comentarii!

#4 Useril este offline   DragosP 

• Membru senior
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 22-June 07

Postat 09 January 2008 - 11:55 AM

Personal la capitolul diorame nu stau prea bine. Insa "Vanatoare de provizii" ma inspira ca in viitor sa incerc si eu ceva asemanator. Nu prea am idee care va fi tema insa vreau sa folosesc un T-40 de la Orlik ca tot are camuflajul de iarna. In plus am vazut de curant o diorama cu modelul respectiv.
Ma gandesc sa folosesc pe langa combinatia "traditionala" a lui Ahmed si un spray de zapada. O sa vad eu. Oricum pana atunci trebuie sa termin modelele deja incepute ( precum Bf-ul 109 ) sau cele care sunt in " camerea de asteptare"

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Resize_of_Img_001.jpg
  • Imagine atasata: t483.jpg

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 January 2008 - 01:06 PM

Citeaza

Am incercat si eu sa topesc plexiglas in ideea de a face o simulrare de apa (deocamdata cu titlu de proba)cu Nitrodiluant si...nu s-a intamplat nimic
Plexiglasul, deci nu e vorba de plasticul transparent de la cupole, se dizolva in acid acetic glacial sau in cloroform. Iti recomand sa-l folosesti pe ultimul.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 January 2008 - 01:10 PM

#6 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 January 2008 - 01:20 PM

Vezi postareaDragosP, la 9 Jan 2008, 11:55, a spus:

Ma gandesc sa folosesc pe langa combinatia "traditionala" a lui Ahmed si un spray de zapada

Atentie cu sprayul de zapada. Nu merge la orice scara plus ca ingalbeneste in timp.

#7 Useril este offline   DragosP 

• Membru senior
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 22-June 07

Postat 09 January 2008 - 01:45 PM

Vezi postareamarhaba, la 9 Jan 2008, 13:20, a spus:

Atentie cu sprayul de zapada. Nu merge la orice scara plus ca ingalbeneste in timp.

Mersi pentru sfat.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi