Pagina 1 din 1
PETITIE FUTURE
Postat 06 May 2005 - 10:09 AM
am mai pus intr-un loc post-ul dar m-am gandit ca e mai bine sa fie topic separat
daca vrea un admin sa stearga postul vechi de la threadul future va rog, eu pot doar sa sterg continutul si ramane postul gol
1. FUTURE e extraordinar pt modelism
2. FUTURE se gaseste sub diverse denumiri, din cate am inteles nu putine sint cazurile de confuzii
3. FUTURE nu se gaseste in Romania sub nici o forma
4. Majoritatea celor care il detin, il au de la rude/amici din strainatate, adus in cantitati mici si ocazional
Asa este situatia cum am perceput-o eu.
Avand in vedere punctele 1,2,3 si 4, propun initierea unei PETITII privind aducerea de FUTURE in mod organizat, adica printr-o firma. Concret daca i-am cere d-lui Craciunoiu sau d-lui Pavel sau altcuiva care se ocupa cu vanzarea de produse de modelism s-ar putea rezolva ceva? Punand mana de la mana putem cred face o comanda pt toata Ro care apoi sa se distribuie.
Eu ma inscriu cu 1 sau 2 sticle.
daca vrea un admin sa stearga postul vechi de la threadul future va rog, eu pot doar sa sterg continutul si ramane postul gol
1. FUTURE e extraordinar pt modelism
2. FUTURE se gaseste sub diverse denumiri, din cate am inteles nu putine sint cazurile de confuzii
3. FUTURE nu se gaseste in Romania sub nici o forma
4. Majoritatea celor care il detin, il au de la rude/amici din strainatate, adus in cantitati mici si ocazional
Asa este situatia cum am perceput-o eu.
Avand in vedere punctele 1,2,3 si 4, propun initierea unei PETITII privind aducerea de FUTURE in mod organizat, adica printr-o firma. Concret daca i-am cere d-lui Craciunoiu sau d-lui Pavel sau altcuiva care se ocupa cu vanzarea de produse de modelism s-ar putea rezolva ceva? Punand mana de la mana putem cred face o comanda pt toata Ro care apoi sa se distribuie.
Eu ma inscriu cu 1 sau 2 sticle.
Postat 06 May 2005 - 10:39 AM
Eugen, stii diferenta intre toxic si "toxic"? :D
Si apa e "toxica", incearca sa stai 30min sub apa fara tub de oxigen
De alcool ce sa mai vorbim
Faza cu 'probleme respiratorii' este si nu este, Future-ul are in compozitie amoniac, care in concentratii maricele da probleme respiratorii celor un pic mai sensibili. Adicatelea, daca te apuci si faci inhalatii cu Future, nu-i bine... Daca dai insa pe o macheta 5ml de Future, tare mi-e ca e cu mult mai sigur decat o vopsea email, sa zicem.
Ce e in citatul ala tine de bunul simt, si atat. Nu vopsiti cu aerograful fara masca.
Si apa e "toxica", incearca sa stai 30min sub apa fara tub de oxigen

Faza cu 'probleme respiratorii' este si nu este, Future-ul are in compozitie amoniac, care in concentratii maricele da probleme respiratorii celor un pic mai sensibili. Adicatelea, daca te apuci si faci inhalatii cu Future, nu-i bine... Daca dai insa pe o macheta 5ml de Future, tare mi-e ca e cu mult mai sigur decat o vopsea email, sa zicem.
Ce e in citatul ala tine de bunul simt, si atat. Nu vopsiti cu aerograful fara masca.
Postat 06 May 2005 - 12:00 PM
Citeaza
Si revenind la sondaj, un litru pe an pentru uniii poate fi mult, ca despre peste 10, ce sa mai zic? 

:hammer: Acum serios vorbind! Daca minunea asta de FUTURE ar fi fost folosita exclusiv la modelism s-ar fi vandut in recipiente din alea mici-mici-mici si probabil ca ar fi costat 3$ 14ml! Adica aproximativ 214$ litrul!!!
Cum pare-se ca la baza are alte intrebuintari, mult mai casnice, n-ar fi exclus ca cineva, nu spui cine

Un lucru pare clar: este folosit in scopuri care determina un consum relativ mare. Alexandru avea dreptate! Cei interesati ar trebui sa fie cei din domeniul constructiilor, finisajelor interioare etc. etc.
Postat 06 May 2005 - 04:42 PM
E, tutunui nu-i ...toxic? Si ce mai trage lumea din pipa!!!!!!!! Alcolul nu-i toxic? Dupa cum trag unii la masea s-ar parea ca nu!
Poti vopsi si fara masca foarte bine! Dar o faci pe barba ta (vreau sa zic plaminii
).!
Sint niste reguli elementare pa care poti sau nu sa le respecti! Dar sa nu te intrebi mai tirziu
Hait, ca sint ...pe dinafara!(off topic
)
Eugen, vezi sa nu dai idei unora cu Future la 14 ml :hammer:
Acum pe bune, s-ar parea ca este utilizarea cea mai neconventionala a unui produs!
Poti vopsi si fara masca foarte bine! Dar o faci pe barba ta (vreau sa zic plaminii

Sint niste reguli elementare pa care poti sau nu sa le respecti! Dar sa nu te intrebi mai tirziu

Hait, ca sint ...pe dinafara!(off topic

Eugen, vezi sa nu dai idei unora cu Future la 14 ml :hammer:
Acum pe bune, s-ar parea ca este utilizarea cea mai neconventionala a unui produs!

Postat 09 May 2005 - 12:47 PM
Salut,
Eu folosesc de aproximativ 2 ani, in mod regulat Future - pentru cabine (prind un pic de luciu si nu se detrioreaza asa de usor la vapori de lipici), pentru a aplica decalsuri si oriunde este necesar un strat lucios (de exemplu inainte de aplica o spalare cu vopsea de ulei).
Am luat o sticla de un litru, din care mai am acum aproximativ 850 ml.
Dar e foarte adevarat ca eu nu reusesc sa fiu asa de prolific ca voi (imi ies aproximativ 2 machete pe an).
Oricum cu prima ocazie cind ies pe afara o sa incerc ca aduc Future. Problema e ca nu intotdeauna am timpul necesar pentru a ajunge la un magazin (sunt contra cronometru).
Oricum daca gasesc o sa cumpar o sticla si incerc sa o trimit unuia dintre voi. Si o sa incerc sa repet operatia pina reusesc sa va aduc la toti. Din pacate nu pot sa iau mai multe sticle pentru ca in avion greutatea bagajelor de mana e limitata (daca pun bagajele la cala mi le pierd nenorocitii astia - la 4 zboruri mi le-au pierdut de 4 ori - record greu de depasit)
Dar oricum zilele nu au intrat in sac.
Saptamina viitoare si peste 2 saptamini iar plec in Franta (WK 21 si 22).
Sa vad daca reusesc sa aduc ceva.
Christian
Eu folosesc de aproximativ 2 ani, in mod regulat Future - pentru cabine (prind un pic de luciu si nu se detrioreaza asa de usor la vapori de lipici), pentru a aplica decalsuri si oriunde este necesar un strat lucios (de exemplu inainte de aplica o spalare cu vopsea de ulei).
Am luat o sticla de un litru, din care mai am acum aproximativ 850 ml.
Dar e foarte adevarat ca eu nu reusesc sa fiu asa de prolific ca voi (imi ies aproximativ 2 machete pe an).
Oricum cu prima ocazie cind ies pe afara o sa incerc ca aduc Future. Problema e ca nu intotdeauna am timpul necesar pentru a ajunge la un magazin (sunt contra cronometru).
Oricum daca gasesc o sa cumpar o sticla si incerc sa o trimit unuia dintre voi. Si o sa incerc sa repet operatia pina reusesc sa va aduc la toti. Din pacate nu pot sa iau mai multe sticle pentru ca in avion greutatea bagajelor de mana e limitata (daca pun bagajele la cala mi le pierd nenorocitii astia - la 4 zboruri mi le-au pierdut de 4 ori - record greu de depasit)
Dar oricum zilele nu au intrat in sac.
Saptamina viitoare si peste 2 saptamini iar plec in Franta (WK 21 si 22).
Sa vad daca reusesc sa aduc ceva.
Christian
Postat 10 May 2005 - 02:36 PM
Maverick, la May 10 2005, 03:24 PM, a spus:
doi potentiali furnizori :hammer:
lista de asteptare unde tre completata :roll:
:roll:
lista de asteptare unde tre completata :roll:

:hammer: AICI :hammer:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1