macheta este foarte reusita imbinandu-se foarte bine si neridicand probleme mari de asamblare. am hotarat sa o vopsesc in varianta de desert fiindca nu am mai vopsit pana acum nikic in genul asta de camuflaj. date tehnice si detalii despre camion nu sunt foarte multe pe net dar de ajuns.
in prima faza am incercat sa adaug niste cabluri si conducte dupa ce am asamblat sasiu
la urmatoarele faze de constructie nu am avut aparat foto disponibil asa ca nu pot decat sa va prezint modelul gata facut. acesta nu e gata 100%, mai trebuie vopsita prelata de la cabina si cea din spate, de atasat mitraliera si de vopsit niste semnalizatoare.
initial ma gandisem sa ma inscriu cu camionul la concursul lui alexie si sa intitulez vigneta soldat roman din Iraq calcat de camion M35A2

am hotarat sa-l termin zilele astea ca sa pot sa ma concentrez pe terminarea machetei pentru concursul lui Alexie.
si de data aceasta am respectat traditia de a scapa modelul din mana cu cateva minute inainte de afii gata, reconstatand viteza cu care se imprastie unele piese la contactul cu podeaua.
in final pot spune ca a fost o placere sa lucez la acest kit , deocamdata fiind si ultimul din seria blindat, camioane etc , urmatorul sper sa fie un avion, ca doar eu avionist sunt nu afv-ist, si nu am mai facut un avion de vreo 10 ani.
Danus, sper ca-ti place cum a iesit si nu-ti pare rau pe ce maini a ajuns.