Forum Machete,Modelism,Hobby: M35 A2 AFV Club 1/35 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

M35 A2 AFV Club 1/35

#1 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 06 November 2007 - 12:06 PM

la intalnirea din decembrie anul trecut Danusmaximus a facut pe Mos Craciun pentru aia mai mici si mai cuminti dintre noi, si a incercat sa ne bucure pe fiecare dupa posibilitati. mie mi-a picat camionul M35 A2 de la AfV Club 1/35.
macheta este foarte reusita imbinandu-se foarte bine si neridicand probleme mari de asamblare. am hotarat sa o vopsesc in varianta de desert fiindca nu am mai vopsit pana acum nikic in genul asta de camuflaj. date tehnice si detalii despre camion nu sunt foarte multe pe net dar de ajuns.
in prima faza am incercat sa adaug niste cabluri si conducte dupa ce am asamblat sasiu

la urmatoarele faze de constructie nu am avut aparat foto disponibil asa ca nu pot decat sa va prezint modelul gata facut. acesta nu e gata 100%, mai trebuie vopsita prelata de la cabina si cea din spate, de atasat mitraliera si de vopsit niste semnalizatoare.
initial ma gandisem sa ma inscriu cu camionul la concursul lui alexie si sa intitulez vigneta soldat roman din Iraq calcat de camion M35A2 :8P: dar am zis ca nu face , camionul fiind deja de mult inceput.
am hotarat sa-l termin zilele astea ca sa pot sa ma concentrez pe terminarea machetei pentru concursul lui Alexie.
si de data aceasta am respectat traditia de a scapa modelul din mana cu cateva minute inainte de afii gata, reconstatand viteza cu care se imprastie unele piese la contactul cu podeaua.
in final pot spune ca a fost o placere sa lucez la acest kit , deocamdata fiind si ultimul din seria blindat, camioane etc , urmatorul sper sa fie un avion, ca doar eu avionist sunt nu afv-ist, si nu am mai facut un avion de vreo 10 ani.
Danus, sper ca-ti place cum a iesit si nu-ti pare rau pe ce maini a ajuns. :whistle:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.JPG
  • Imagine atasata: 2.JPG
  • Imagine atasata: a.JPG
  • Imagine atasata: b.JPG
  • Imagine atasata: c.JPG
  • Imagine atasata: d.JPG
  • Imagine atasata: f.JPG
  • Imagine atasata: g.JPG

#2 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 06 November 2007 - 12:22 PM

Mie imi place cum a iesit, dar am ceva de carcotit.
Cauciucurile alea ar trebui dezumflate putintel, dar aici e cu dus-intors pentru ca dupa aia nu o sa se mai roteasca. Frumos ar fii fos ca producatorul sa furnizeze niste cauciucuri din cauciuc :8P:
A doua carcoteala se refera la pozitionarea canistrei de benzina (cea de pe pragul din stanga). Nu isi are locul ca nu are cum sa deschida soferul usa :whistle:
Asteptam poze si cu dedesubt, si cu modelul gata!
Spor la modelit!TM

#3 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 06 November 2007 - 12:27 PM

Vezi postareaAdyAero, la 6 Nov 2007, 12:22, a spus:

Mie imi place cum a iesit, dar am ceva de carcotit.
Cauciucurile alea ar trebui dezumflate putintel, dar aici e cu dus-intors pentru ca dupa aia nu o sa se mai roteasca. Frumos ar fii fos ca producatorul sa furnizeze niste cauciucuri din cauciuc :8P:
A doua carcoteala se refera la pozitionarea canistrei de benzina (cea de pe pragul din stanga). Nu isi are locul ca nu are cum sa deschida soferul usa :whistle:
Asteptam poze si cu dedesubt, si cu modelul gata!
Spor la modelit!TM

cauciucurile chiar sunt de...cauciuc. asa au fost livrate de producator. in ceace peiveste canistra ai dreptate.ea isi are locul acolo, dar nu e bine dimensionata.
alte poze dupa ce imi termin modelul pentru concurs.

#4 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 11 November 2007 - 02:40 PM

E bine sa fie de cauciuc? De ce se fac atunci roti inlocuitoare din rasina pentru kiturile care au gume?...

#5 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 11 November 2007 - 09:17 PM

Well... nu prea e bine sa fie de cauciuc. Desi la prima vedere sunt par mai realiste, pneurile din cauciuc sunt practic imposibil de debavurat. In plus, uneori unii compusi din cauciuc in timp pot ataca plasticul. Mie unuia nu mi s-a intamplat, dar nu am mai montat demult ceva care sa aiba roti :innocent: , si oricum e mai bine sa-ti iei masuri de siguranta...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi