Forum Machete,Modelism,Hobby: Inchizitoarea Kara Zan - Si daca? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Inchizitoarea Kara Zan - Si daca?

#1 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 08 November 2007 - 03:51 PM

Salut,

Inchizitoarea Kara Zan

Figurina Warhammer 40.000 - inaltime 28mm. Cu mana ridicata are ceva mai mult...

Si daca un inchizitor ar fi femeie... fenomen rar intilnit in lumea Warhammer 40K.
Si daca inchizitorul ar avea o armura a rasei "Eldar" "Cei Batrini", stiut fiind ca exista o aripa a Ichizitiei care considera ca singura sansa de a omenirii de a-si invinge dusmanii o constituie utilizarea armelor acestora.
Si daca inchizitorul ar fi un "Anulator" - persoana care blocheza capacitatile paranormale si manifestarile legate de Immaterium in jurul sau.

Asa ca am plecat la drum cu:
- Figurina "Lelith Hesperax" - reincarnarea zeitei mortii in cultura "Eldar".
- Pistol, Boltar cu repetitie;
- Scut de terminator

Figurina a fost curatata de bavuri, operatie extrem de complicata si transformata astfel:
- Mesa de pe casca mi se parea ca sta intr-o pozitie nefireasca - rasucita in jurul axei ei - si am desprins-o de pe picorul figurinei.
- am repoztionat mina cu sabia intr-o pozitie mult mai asemanatoare cu cea de lupta (parea un dans).
- am sectionat mina stinga la nivelul incheieturii si am inlocuit tridentul original cu boltarul din figura.
- am repozitionat mina dreapta in asa fel incit scutul sa para a fi tinut cit mai natural
- am sectionat scutul patrat, si l-am transformat intr-unul alungit, mai adecvat parca pentru armura usoara pe care o poarta figurina.
- am ras toate detaliile de pe scut si l-am pregatit pentru o pictura freehand :8P:
- am repozitionat si piciorul ramas in aer pentru ca parea prea tare pliat pe corp (am folosit chit bi-component).
- am corectat unele detalii de pe armura..

Mai am putin de lucru si figurina este pregatita pentru vopsire...
Figurina mi-a placut mult pentru ca este excelent detaliata si are o pozitie dinamica, exact ceea ce imi trebuie mie pentru o mica vigneta.

Multumesc pentru critici si comentarii.

Christian

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: _IGP3109.jpg
  • Imagine atasata: _IGP3111.jpg
  • Imagine atasata: _IGP3112.jpg
  • Imagine atasata: _IGP3113.jpg
  • Imagine atasata: _IGP3115.jpg

#2 Useril este offline   Ronin 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 288