Forum Machete,Modelism,Hobby: M-20 Armoured utility car-Italeri 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

M-20 Armoured utility car-Italeri 1/72 terminatele...neterminate

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 17 November 2007 - 04:08 PM

Incetul cu incetul,am inceput sa-mi finalizez cate ceva din multele incepute si neterminate.Probabil ca nu sunt singurul care se apuca de cate 7-8 odata,nefinalizand nici una-deh, urat obicei :friends: .Cum de vineri dimineata am fost liber,am pus pe masa de lucru M-20 si LRDG-ul de la Matchbox.Dupa ce am lucrat cand la una cand la alta,mi s-a pus pata pe M-20 ...pe care l-am finalizat azi noapte si iata ce-a iesit.Personal am fost foarte multumit de kit,nu prezinta bavuri ,se imbina la fix fiind foarte usor de montat.Dar sa las imaginile sa vorbeasca...M-20 in Ardeni 1944,unitate necunoscuta...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

alte imagini...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Pareri,va rog....

#2 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4874
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 17 November 2007 - 05:13 PM

Felicitari ,Dani, Arata foarte bine . Imi place in special camo-ul de iarna , da un plus de spontaneitate ,fara a stirbi caracterul unui vehicol cu o forma foarte frumoasa , avantgardista pentru acea perioada(e unul dintre perferatele mele ).Parca simti in nari aerul rece ,patrunzator, noroiul inghetat ,si ceata ce acopera un virtual pericol ,prin care ,cu motorul la turatie redusa ,echipajul lipsit de prea mult sprijin ,se strecoara pentru a culeage informatii ,etc.Totusi ,ce pacat ca Italeri nu au putut FACE NAIBII niste ROTI MAI CORECTE :friends: .Aproape toata masina asta e "numa' roti " si fix pe alea le-au facut incorect . Ma bucur sa mai vad ,multumita tie si cate un veteran WW2.

#3 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 17 November 2007 - 06:52 PM

Vezi postareadany, la 17 Nov 2007, 17:13, a spus:

Totusi ,ce pacat ca Italeri nu au putut FACE NAIBII niste ROTI MAI CORECTE :friends: .Aproape toata masina asta e "numa' roti " si fix pe alea le-au facut incorect ...

Bravo Dani, pentru faptul ca ai ales DIN NOU un subiect neteuton.

Cat despre ce a zis Dany... asa este, pacat... rotile alea sunt ORIBILE !
Din fericire, au facut unii si altii (cu mai mare sau mai mic succes) seturi de corectie:

http://www.onthewayuk.com/reviews/Calibre7...0Wheelsprev.htm

Dar, in opinia mea, cele mai bune se pot gasi in acest set:

http://www.onthewayuk.com/reviews/MrModels...tionpreview.htm

... care este oricum "obilgatoriu" pentru cine doreste un M8 Greyhound corect. La acesta, Italeri a facut si turela cam dubioasa...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi