Incepusem, dar a trebuit sa inchid si o perioada am fos plecat asa ca o iau de la inceput.
Deci REZUMAT:
M-a interesat sa vad ceva kituri produse de Trumpeter (China). N-am auzit de acest producator asa ca m-am documentat la fata locului si am ramas cu gura cascata. Sa zicem ca un semn = intre Trumpeter si Tamiya nu e de loc prea mult spus.
Am studiat cu mare atentie un Abrams 1/35. Nu am sa fac o recenzie, dar pot sa spun ca are un mare numar de piese la o calitate a detaliilor si a injectiei (nu exista bavuri) de invidiat pentru uni producatori. Senila e din cauciuc (de regula asta nu ma incanta pentru ca nu-mi place cum se aseaza pe galeti in partea de sus) f. bine turnata, dar exista tot la ei senila din plastic la cutie (trusa separata). Are cablurile de tractare din sarma, o sita metalica din care poti taia bucati, foto incizii, lant metalic la scara practi nu lipseste nimic.
Avioanele sunt la aceiasi calitate si tot cu numar mare de piese, iar cupolele sun "cristal" ( sa tot montezi nu gluma).
Firma produce si nave unde coca e dintr-o bucata, din pacate, pentru uni navalisti, majoritatea sunt nave moderne in catalogul lor nefiind de cat doua veliere.
Totul exceleaza prin calitate si numarul mare de piese.
Ca preturi sun usor mai sus de cat cele similare fabricate de Revell care se gasesc la noi pe piata.
L-am rugat pe Marius sa faca macar o recenzie macar la unul dintre produse ca sa puteti vede ce si cum.
Si a promis ca incearca sa vina si la una dintre intalnirile noastre cand va fi.
Vad ca s-a facut deja o propunere.
Cam atat si ...
Bafta!