--------Haioasa treaba cu umbrele... --------- Am cules acea fotografie(via e-bay) de pe un site cehesc foarte drag mie .
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7...p;sk=t&sd=a Fiindu-mi cu neputinta de a intelege desbaterea creata in jurul acelui subiect ,am ales sa postez aceasta imagine modificata si nu originalul , tocmai datorita acelor "atentionari" . Mie imi pare ca atat lumina cat si umbrele "cad" asa cum ar trebui ( corect) , atat pe vehicol cat si pe soldat sau piesa de artilerie AA . Remarcati totodata , la soldat lumina si umbra mainii respectiv manecii (asemanatoare cu cele de pe vehicol), cea lasata de casca pe fata (asemanatoare cu cea de pe tun ) , etc . Ulterior , prin postarea unui articol aparut intr-o revista italiana , s-a elucidat intrucatva istoricul acestor conversii iesite din comun ( au fost 2 -una pe Kubel , una pe Schwimm , ambele vehicole activand in Italia). --------------- Si acum ,de pe acelas site , o "descoperire " cu totul speciala , pentru mine . Un Citroen modificat pentru Flak . Observati cabina taiata , montantul parbrizului rabatabil ( o fi de Kubel sau Horch ?), bena foarte joasa ,modificata astfel tot prin taiere . ----------------------------------------------------------------------------- Ps. Malasorte , daca ai timp sau chef , nu doresti sa faci un rechizitoriu cat mai complet privind vehicolele pt. deservirea V-2-urilor ?
Aceasta postare a fost editata de dany: 24 January 2009 - 10:10 PM