Foarte tare !!!
Tocmai am sarit de vreo 100000 de "voyeur-izari". Cred ca-i primul topic de aici care ajunge la acest nivel.
Mai ales ca este unul teoretic, de informare, sa zicem asa.
Asta ma face sa-mi amintesc iarasi de Axis History Forum, unde asa ceva cred ca este destul de frecvent.
Nu avem cum sa ne comparam cu ei. Si nici cu altii.
Ma gandeam la niste comentarii. Ma impiedica insa acea stare care necesita kg de lamai. Realitatea se face
simtita si aici, acea stare de ghiocel blegos, ofilit, mormaitor in barba si, mai ales, turmofil.
Imi zicea un mare personaj ca as folosi "gloante de pistol ca sa vanez rinoceri". Eu as fi vrut sa-i replic ca
sunt gloante oarbe. De fapt, am folosit niste munitie inteligenta, gasita te-miri cine stie unde, si care nu si-a
atins tinta decat in doar cateva cazuri. La modul pozitiv, pentru ca si munitiei i s-a facut sila ... neavand unde
sa ajunga.
Inca odata am sa-i zic un mare Multumesc de colaborare lui dany si, de data asta, si celorlalti cativa doar -
Longinus, AdiP, malasorte. Mai este cineva ? Parca nu.
Fara alte rauticisme, inutile de altfel.
Incepand de astazi, am sa postez doar odata pe zi, de control, pentru a mentine topic-ul la suprafata.
Toti cei care doresc sa-si faca simtita prezenta sunt bineveniti. Ca intotdeauna. Doar la tema.
Se vorbeste de rusi si de autobuze.
Ia te uita si varianta GAZ 55, eu numind-o "van". In serviciu German.