De data asta este vorba de o patrula militara in Orsova.
WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 17 January 2008 - 08:27 PM
T-Marius, la 17 Jan 2008, 02:30, a spus:
Nu dati cu paru daca e o banalitate.
Nu mi se pare o banalitate, ci dimpotriva. Astea sunt unele din putinele fotografii cu Vanatorul de care R35 pe care le-am vazut. In mod ciudat imprejurarile au fost mai ostile cu celelalte tancuri din poze decat cu Renault-ul care pare sa fie intreg, nici macar abandonat (in poza a patra are turela la ora 12). In poze apar cel putin 2 T34/76 si un...tun neidentificabil in spatele Kingtiger-ului iar in ultima poza 2 T34, un SU 100(85?), un Panther - toate intr-o stare jalnica - si un IS2 cat de cat intreg. Nu cred ca germanii ar mai fi avut atat de multe vehicule de captura atat de tarziu in razboi. Totusi, ce face un tanc romanesc intr-o asemenea scena?
Postat 18 January 2008 - 12:33 AM
Chiar daca naval, modelism.
Stai si te intrebi - Cum de reuseau nemtisorii, de orice virsta ar fi fost, sa faca modelism pe acele vremuri ?
Fara kit-uri, materiale, scule si vopsele care mai de care mai pricopsite, fara produse after-market, dar
mai ales fara forumuri de discutie.
Dar chiar faceau modelism ?
Stai si te intrebi - Cum de reuseau nemtisorii, de orice virsta ar fi fost, sa faca modelism pe acele vremuri ?
Fara kit-uri, materiale, scule si vopsele care mai de care mai pricopsite, fara produse after-market, dar
mai ales fara forumuri de discutie.
Dar chiar faceau modelism ?