Cel de toate zilele.
WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 21 January 2008 - 09:27 PM
Blue-Max, imi pare foarte rau, dar stii cam cum sint foto din ebay.
Aceasta a fost una destul de mare si am mai marit-o si eu cit am putut si cit sa
ramina destul de clara.
Oricum, ramine valabil " Asa nu-i bine, asa e rau".
Tind si eu sa-ti dau dreptate in unele privinte - miscarea, M-ul, pata din mijloc.
Hai sa trecem peste, fiecare poate ramine cu ideea care-i convine sau care-i face placere.
Si, ca sa mai odihnim un pic neuronul din greu pus la incercare, sa mai admiram 2 interioare
ale aceluiasi Obersalzberg. Sint ultimile, spre satisfactia unora, dar doar pina cind noi imagini
vor fi scoase din tainitele nebanuite ale cine stie carui colectionar teutono-fil sau fob, dupa dorinta.
Aceasta a fost una destul de mare si am mai marit-o si eu cit am putut si cit sa
ramina destul de clara.
Oricum, ramine valabil " Asa nu-i bine, asa e rau".
Tind si eu sa-ti dau dreptate in unele privinte - miscarea, M-ul, pata din mijloc.
Hai sa trecem peste, fiecare poate ramine cu ideea care-i convine sau care-i face placere.
Si, ca sa mai odihnim un pic neuronul din greu pus la incercare, sa mai admiram 2 interioare
ale aceluiasi Obersalzberg. Sint ultimile, spre satisfactia unora, dar doar pina cind noi imagini
vor fi scoase din tainitele nebanuite ale cine stie carui colectionar teutono-fil sau fob, dupa dorinta.
Imagini atasate
Postat 21 January 2008 - 09:38 PM
Si acum "Vira ancora" cum spun tunarii, spre meleaguri mai britanice.
O ruda de-a lui Rolls Royce - Crossley.
Si iarasi zic - ori fi cum or fi vehiculele germane, cele britanice au insa un
farmec aparte. Si un aer ... Majestuos.
Aici inca in Veselul Comitat al GB, in timpul unor manevre.
O ruda de-a lui Rolls Royce - Crossley.
Si iarasi zic - ori fi cum or fi vehiculele germane, cele britanice au insa un
farmec aparte. Si un aer ... Majestuos.
Aici inca in Veselul Comitat al GB, in timpul unor manevre.
Imagini atasate
Postat 23 January 2008 - 08:51 AM
Tancuri in piata centrala din ....Am uitat dar era in Romania.
Poza o am de la un fost coleg de servici care atunci cand mi-a dat-o (cu imprumut) mi-a zis chestia asta ....ca e facuta in Sighisoara parca sau p-acolo.
Ulterior eu am plecat de unde lucram si am pierdut legatura cu domnul respectiv.
Poate stiti voi unde e facuta poza (dupa detaliile arhitecturale)....Mai ales cei din ardeal.
Iaca poza.
Poza o am de la un fost coleg de servici care atunci cand mi-a dat-o (cu imprumut) mi-a zis chestia asta ....ca e facuta in Sighisoara parca sau p-acolo.
Ulterior eu am plecat de unde lucram si am pierdut legatura cu domnul respectiv.
Poate stiti voi unde e facuta poza (dupa detaliile arhitecturale)....Mai ales cei din ardeal.
Iaca poza.