Forum Machete,Modelism,Hobby: Figurine 1/20 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Figurine 1/20 se gasesc pe undeva?

#1 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 16-November 05
  • Interests:Boardgames, strategy games, wild west

Postat 25 December 2007 - 12:03 AM

Salut,
Am primit de la mosul cativa cavaleri la scara de 1/20. Am cauta "1/20" pe forum si chiar pe situl vikingului dar nu am gasit figurine la scara asta. Sa fie oare o scara mai rara? Cavalerii primiti sunt gata vopsiti, se gasesc la supermarketuri, cred ca stiti de ei. Ca sa-mi maresc armata, pe unde sa caut va rog ceva asemanator?

#2 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 25 December 2007 - 12:06 AM

Fix 10 secunde impreuna cu prietenul Gogu, si am aflat asta:
http://www.toyz.ro/f...itare/schleich/

#3 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 25 December 2007 - 12:19 AM

Vezi postareacartula, la 25 Dec 2007, 00:06, a spus:

Fix 10 secunde impreuna cu prietenul Gogu, si am aflat asta:
http://www.toyz.ro/f...itare/schleich/

:lol: Nu am vrut sa le dau numele, Schleich sunt si ai mei, si mai am si Bully de la Bully Land. Eu as vrea sa stiu daca se gasesc kituri cu figurine la scara asta, nu neaparat vopsite. Si mai pe aproape, prin Romania, la vreun magazin de modelism. Multumesc pentru promptitudine.

#4 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 December 2007 - 12:29 AM

Daca ai fi avut rabdare sa te uiti, ai vedea ca magazinul care ti l-am dat in link e culmea, in Romania. Asa ca poti sa cumperi de la ei dupa pofta inimii.

Apropiate (ca sa nu zic chiar ca-i acelasi lucru) ar fi scara de 90mm pentru figurine, magazinele de modelism din tara le stii, si din cate cunosc nu au asa ceva. Dar acum ca stii, poti sa vezi daca tin figurine de 90mm. Daca dai cateva secunde cu Google dupa "90mm figures", gasesti suficiente link-uri edificatoare, sunt extrem de multi producatori in lume in scara asta.

#5 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 25 December 2007 - 12:53 AM

Vezi postareacartula, la 25 Dec 2007, 00:29, a spus:

Daca ai fi avut rabdare sa te uiti, ai vedea ca magazinul care ti l-am dat in link e culmea, in Romania. Asa ca poti sa cumperi de la ei dupa pofta inimii.

Apropiate (ca sa nu zic chiar ca-i acelasi lucru) ar fi scara de 90mm pentru figurine, magazinele de modelism din tara le stii, si din cate cunosc nu au asa ceva. Dar acum ca stii, poti sa vezi daca tin figurine de 90mm. Daca dai cateva secunde cu Google dupa "90mm figures", gasesti suficiente link-uri edificatoare, sunt extrem de multi producatori in lume in scara asta.

of-topic: Cartula dragul meu, tonul tau parintesc, profesoral as zice, atoate-cunoscator as continua sa spun ('daca ai fi avut rabdare', 'daca te-ai fi uitat pe google', 'ai fi remarcat "culmea" etc etc etc) nu face altceva decat sa mi te faca antipatic. Altul in locul meu s-ar supara dar eu stiu ca tu de fapt esti un soft de inteligenta artificiala atat de dezvoltat incat americanii ar ramane muti de uimire. In asteptarea inlaturarii subrutinelor de sarcasm, nu pot decat sa te laud pentru viteza cu care imi raspunzi, pentru faptul ca oricand as scrie, nu conteaza ora din zi sau noapte, tu imi raspunzi la obiect, documentat, si-mi si reprosezi, voalat ce-i drept, ca te deranjez.

on-topic: am vazut ca magazinul e din RO, dar eu nu vreau sa cumpar Schleich pentru ca e 40 roni bucata un cavaler. Caut figurine, nevopsite. Vorba ta, daca ai fi citit ce am scris, te-ai fi lamurit.

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 December 2007 - 01:13 AM

Alex, daca intrebi ceva, incearca sa intrebi calumea din prima fara sa te invarti in jurul cozii... Pentru ca altfel pari sa intrebi trivialitati fara sa fi incercat sa faci un minim efort inainte. Asta-i tot.

Acum defapt vad ca intrebarea era defapt "ce alte figurine mai ieftine se gasesc in tara la 1/20 ca astia de la Schleich la 40ron sunt prea scumpi", raspunsul e mai sus. Nu aduce nimeni din cate stiu, magazinele de modelism le stii, si ai zis ca ai cautat deja. Iar in afara, o sa gasesti la preturi cu mult mai mari NEVOPSITI decat cei 40 de roni cat costa aici. E o scara mare, si costa ca atare. Fara nici o urma de sarcasm, asta e realitatea.
Iar la magazinul care ti l-am dat in link, o figurina incepe de la 24 de lei.

Si daca nu crezi ca e un pret bun, uite cat costa niste figurine serioase, nu din gama jucariilor de supermarket:
http://www.cartula.r...eimages/52662-3
http://www.andrea-miniatures.com/market/As...uctoDetalle=198
Kit: 50 EURO, sau vopsit: 235 EURO

Si ceva cu cal, ca sa poti sa compari cavalerul de 40 de roni
http://www.cartula.r...eimages/52662-4
http://www.andrea-miniatures.com/market/As...uctoDetalle=211
Kit: 136 EURO, sau vopsit: 674 EURO
La preturile de mai sus, adauga TVA-ul care nu este inclus.

#7 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 25 December 2007 - 01:44 AM

Vezi postareacartula, la 25 Dec 2007, 01:13, a spus:

Alex, daca intrebi ceva, incearca sa intrebi calumea din prima fara sa te invarti in jurul cozii... Pentru ca altfel pari sa intrebi trivialitati fara sa fi incercat sa faci un minim efort inainte. Asta-i tot.
.......................................
Iar la magazinul care ti l-am dat in link, o figurina incepe de la 24 de lei.

Nici eu nu sunt de acord cu nerusinatii (asta parca imi aduc aminte ca desemneaza cuvantul "trivial") care intreaba fara sa caute intai. Eu am precizat ca am cautat pe forum si nu am gasit.

la partea a doua: eu am gasit la hypermarketuri pedestrasi Schleich la 18 ron bucata si calareti la 40 roni - deci mai ieftini decat la toyz, asta daca e cineva amator sa-si ia. Din pacate sunt doar cateva modele, la toyz vad ca au pe stoc din fiecare. Sper sa gasesc altundeva mai ieftini si poate si alte modele, sunt si mai usor de vopsit pentru ochii mei astia de 90 mm. Daca cineva citeste acest subiect si are informatii, este rugat sa-mi spuna.

Pun si o poza cu ce am.

EDIT: dupa ce am postat am vazut ca ai editat si ai pus poze si preturi. Alea da preturi! Dar si calitatea este alta. Par a fi din metal?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: figurine_Schleich_2007_008.jpg

Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 25 December 2007 - 01:48 AM

#8 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 December 2007 - 10:37 AM

Da, figurine din metal. La 90mm nu cred sa fi vazut figurine decat din metal sau din rasina, e scara doar de figurine si nu se fac injectate, din plastic, din cate am vazut. Preturile care le vezi mai sus nu sunt exceptii... Singura posibila varianta e sa gasesti niste copii rusesti ale unor asemenea figurine (mai fac si d-astea), dar chiar si asa nu cred ca o sa bati preturile pe care zici ca le-ai gasit.
Figurine din plastic se fac la 1/16 dar foarte putine sunt, Miniart avea ceva. Gasesti la Olaf, sau la Parcmodels.ro, insa preturile nu sunt nici la astea mici.

#9 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 25 December 2007 - 10:47 PM

MI-as permite sa adaug si Tamiya dar seria este din nou destul de limitata

http://www.tamiya.com/english/products/lis...re/kit36301.htm

#10 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 26 December 2007 - 02:06 PM

Scara 1/20 nu este foarte obisuita pentru modelism.
La 1/20 este o serie Mecha japoneza care se cheama Maschinen Krieger (MA.K) (gugaliti si veti afla :lol: ). Nitto a scos o serie de machete din seria asta, si unele inca se mai gasesc sub numele de "Maschinen Krieger Zbv 3000" (frumushele..., cutiile in special sunt foarte minimaliste, striga "cumpara-ma") Model Kasten a facut cateva seturi de modificare pe baza kiturilor Nitto, dar nu se mai gasesc decat cu dificultate.
Exista si figurine http://www.hlj.com/scripts/hljlist.cgi
HTH
Radu

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi