Pagina 1 din 1
Cvalerist confederat Italeri -54mm
Postat 28 December 2007 - 03:11 PM
Dupa ce m-am tot delectat cu diverse mancaruri, drincuri si diverse PM-uri m-am gandit ca e cazul sa ma si relaxez un pic asa ca ieri seara am deschis cutia care contine 8 figurine si 8 cai cate doi din fiecare pozitie la figurine si doar doua pozitii diferite la cai (Italeri de felul lor), am tras la repezeala acrilicele la indemana si cu un ochi la televizor si unul la pensula m-am apucat de traba.
N-am terminat ca ... din motive diverse, dar asa arata dupa 2 ceasuri de pensulat.
Debavurarea a durat si ea cam un ceas si pentru ca plasticul e din ala moale si stupid am facut operatia la cald, adica in loc de cuter sau lama am folosit o andrea incalzita la aragaz.
Bafta!
N-am terminat ca ... din motive diverse, dar asa arata dupa 2 ceasuri de pensulat.
Debavurarea a durat si ea cam un ceas si pentru ca plasticul e din ala moale si stupid am facut operatia la cald, adica in loc de cuter sau lama am folosit o andrea incalzita la aragaz.
Bafta!
Postat 29 December 2007 - 02:37 PM
Foarti ghini, pentru 2 ore de lucru... Perioada razboiului de independenta american este foarte interesanta din punctul de vedere al armelor folosite; atunci au aparut pe scara larga revolverele sau primele pusti cu repetitie, cartuselele cu glont, mitraliera, etc...
Postat 29 December 2007 - 07:39 PM
Sa faci ce zice popa, nu ce face popa?
Sa nu crezi ca am sa pierd si eu doua ore numarand nuantele de maroniu ale lu' calu sau inca doua pentru nuantele gri-albastrui.
Cand cu "compensatele" trageai sperante ca apuci sa-ti iei figurinele..sa inteleg ca 13 este cu noroc?
Sa nu crezi ca am sa pierd si eu doua ore numarand nuantele de maroniu ale lu' calu sau inca doua pentru nuantele gri-albastrui.
Cand cu "compensatele" trageai sperante ca apuci sa-ti iei figurinele..sa inteleg ca 13 este cu noroc?
Postat 30 December 2007 - 12:26 PM
Suburban, la 29 Dec 2007, 14:37, a spus:
Perioada razboiului de independenta american este foarte interesanta din punctul de vedere al armelor folosite; atunci au aparut pe scara larga revolverele sau primele pusti cu repetitie, cartuselele cu glont, mitraliera, etc...
Asa este! Perioada respectiva (1775 – 1783) a adus destule inovatii in domeniu armelor usoare arme cu care mai tarziu s-au ciondanit intre ei in binecunoscutul Razboi de secesiune (1861 - 1865) perioada din care face parte si confederatul meu de care m-am apucat asa de amorul artei, mie placandumi mai mult unionistii pe care "i-am tratat" intr-o diorama pe care am inceputo cu ceva ani in urma (o data cu apariia mea pe acest forum) si pe care nu cred ca am s-o termin din diferite motive mai mult sau mai putin subiective.
alexie, la 29 Dec 2007, 19:39, a spus:
Dureaza mai putin sa le faci dect sa le inumeri.

Bafta!
Postat 02 January 2008 - 05:23 AM
Greseala mea Crios...vroiam sa spun "razboiul de secesiune" si NU "razboiul de independenta"...nu am verificat postarea inainte sa apas "add reply"
Intradevar s-au intamplat multe in domeniul armelor usoare si un perioada razboiului de independenta(1775), dar marea revolutie in domeniu a fost in vremea confederatului tau adica prin anii 1860-1865.

Intradevar s-au intamplat multe in domeniul armelor usoare si un perioada razboiului de independenta(1775), dar marea revolutie in domeniu a fost in vremea confederatului tau adica prin anii 1860-1865.
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 02 January 2008 - 05:32 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1