Statistici utilizatori
Postat 30 December 2007 - 05:41 PM
Iar noi avem afisat un mandru nr. de 711 membri inregistrati !!!
Nu s-ar impune o anulare a conturilor celor care n-au mai intrat de o anumita durata de timp. Sa zicem 1 sau 2 ani ?!
Postat 30 December 2007 - 06:05 PM
La nivel de statistici reale, ele sunt mentinute in cu totul alt mod...
In medie, sunt ceva sute de vizitatori unici / zi, in medie 72% din ei sunt vizitatori constanti, din pacate insa in majoritate lumea se multumeste sa observe in loc sa se implice.
Cam asta-i situatiunea...
In plus, stergerea contului unor utilizatori care au postat genereaza probleme suplimentare, e mai simplu sa las in pace conturile. Nu cred ca deranjeaza pe nimeni.
Postat 31 December 2007 - 12:18 PM
cartula, la 30 Dec 2007, 18:05, a spus:
....
In plus, stergerea contului unor utilizatori care au postat genereaza probleme suplimentare, e mai simplu sa las in pace conturile. Nu cred ca deranjeaza pe nimeni.
Pai eu il vad ca pe un balast, ce-l caram dupa noi si mai e si inducator in eroare de cati membri potentiali am avea ....
Sigur, cei care au postari nu are sens sa-i stergi. Dar cum ziceam sunt multi care s-au inscris si atat. Si n-au mai dat pe aici (cel putin logati) de peste 1 an ....
Sigur, sunt multe alte chestii mai importante de rezolvat la site/forum. Asta pe mai incolo, cand vom fi trecut de primele faze ale procesului Six Sigma !

Postat 31 December 2007 - 12:39 PM
Blue-Max, la 31 Dec 2007, 12:18, a spus:
cartula, la 30 Dec 2007, 18:05, a spus:
....
Pai eu il vad ca pe un balast, ce-l caram dupa noi si mai e si inducator in eroare de cati membri potentiali am avea ....
Sigur, cei care au postari nu are sens sa-i stergi. Dar cum ziceam sunt multi care s-au inscris si atat. Si n-au mai dat pe aici (cel putin logati) de peste 1 an ....
Sigur, sunt multe alte chestii mai importante de rezolvat la site/forum. Asta pe mai incolo, cand vom fi trecut de primele faze ale procesului Six Sigma !

He, he si aici este situatia ideala adicatelea aproape toti sau chiar toti cei ce au conturi au minim un mesaj spre deosebire de alte forumuri, nu spui care, becher mare, unde dintre cei inregistrati, de ordinul miilor

Asa ca un numar real de membrii care au chiar si un singur post este de preferat

Pana la urma traficul este important.
Eu am confrati "franari" cu state vechi in modelism care doar citesc pe forumuri si nu mai scriu din vari motive si pot spune ca vina nu este a lor, mai voalat sau nu fiind "goniti" de pe acele forumuri.
Postat 31 December 2007 - 01:04 PM
Numarul real de membri activi e cel care se vede la vreun vot, unde sa zicem ca mai adaugi 20% indecisi. Restul sunt intr-adevar inregistrati, si poate nu vor posta inca un an, doi, sau zece... De ce sa le sterg contul? Pe mine unul m-ar enerva teribil sa mi se stearga conturi dupa 1 an... Am conturi pe diverse site-uri inca de acum 10-11 ani, si am avut perioade cand n-am dat pe acolo cu anii... Cui ii pasa?
Repet, statisticile reale privitoare la audienta sunt cu totul altele, si nu sunt disponibile public.
Postat 31 December 2007 - 05:04 PM
PET, la 31 Dec 2007, 16:04, a spus:
PET, da-mi voie sa-ti spun ca te inseli. Sunt sanse extrem de mari, ca cei care s-au inscris si nu s-au mai logat de peste un an, sa fi uitat complet username-ul si/sau parola. Repet e vorba de logare, nu de postare. Poate chiar de aia, nici nu se mai logheaza

Si ca sa te contrazic pana la capat, personal am fost membru pe forumul site-ului http://www.afrika-korps.de/ unde am si postat de vreo 2 ori.
Dar dupa o mai indelungata pauza, am fost avertizat prin e-mail, ca mi se va desfiinta contul, daca nu ma loghez, sa confirm ca doresc, sa
raman membru. Nu am confirmat si am fost scos din randul membrilor. Deci sunt si alte politici de
at cele uzuale.
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 31 December 2007 - 05:13 PM
Postat 31 December 2007 - 05:20 PM
Afirmatia ca "au uitat username-ul, si d-aia nu se mai logheaza", e o simpla supozitie fara vreo baza reala, in opinia mea.
Poti sa regasesti username-ul, pe baza adresei de mail folosite la inregistrare. Poti sa recuperezi parola, folosind aceeasi adresa de mail. Daca nu mai stii ce adresa de mail aveai la cont, poti sa inregistrezi unul nou. Daca ai folosit aceeasi adresa de mail, NU se va crea contul, ci se va genera un mesaj de informare, deci vei sti ca acea adresa de mail e cea folosita candva pentru inregistrarea unui cont.
E tare greu sa 'pierzi' un cont. Sau sa apara conturi dublate, pentru aceeasi persoana, din intamplare.
Postat 31 December 2007 - 05:29 PM
cartula, la 31 Dec 2007, 17:20, a spus:
Si da, si nu ! Nici nu stii ce "comode" sau lipsite de "know-how" sunt unele persoane. Si daca mai si esti unul din aceeia, care mai mult vor sa citeasca, decat sa si scrie/comunice, ramai "vizitator" a la long.
Dar e OK, am inteles punctul tau de vedere. A fost doar o idee, aparuta la o masa rotunda cu colegii de celula din Lugoj ...
Postat 31 December 2007 - 05:39 PM

Deci, si prin urmare:
713 utilizatori inregistrati, din care:
- 318 nu au postat nici macar o data
- 126 au intre 1 si 5 postari
- 34 au intre 6 si 10 postari
- 44 au intre 11 si 20 postari
- 191 au peste 21 de postari
Dintre cei 713, 574 au folosit cel putin o data contul. In total, 395 de utilizatori au cel putin o postare.
Cam astea sunt statisticile pe conturile inregistrate. Nu am cum sa corelez cu datele de IP pentru a vedea cati dintre cei care n-au postat sau n-au folosit contul sunt vizitatori constanti, insa am vazut destul de multe nume cunoscute intre cei inregistrati dar cu 0 postari, si chiar si intre cei care n-au mai intrat de ani in cont. Nume care culmea, sunt machetisti activi, vin regulat la intalniri, etc... E optiunea lor, in fond.
Postat 31 December 2007 - 05:59 PM
Citeaza
Deci sa intelegem ca 139 nu si-au accesat contul niciodata, dupa ce l-au creat ?!
Iau oarecum la intamplare niste useri, care n-au postat niciodata si a caror nume imi par "o tastare" haotica la claviatura:
- 1f5h34, 5qm4gr, 6xwz5z, abw813, zoom24734, zoozm24734, vq1o8p, xs0z8i, uzar00541, uzar24734, uzer24734, uzerz00541, etc. (m-am plictisit sa copiez)
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 31 December 2007 - 06:00 PM
Postat 31 December 2007 - 08:05 PM
cartula, la 31 Dec 2007, 17:39, a spus:
713 utilizatori inregistrati, din care:
- 191 au peste 21 de postari
Cam astea sunt statisticile pe conturile inregistrate.
Fratioare, sigur nu-s mai putini? Am ajuns cu "inchinatul"

Postat 31 December 2007 - 08:23 PM

Da, parol.
Uite, in luna lui decembrie 2007, au postat pe forum 143 de utilizatori. Din cei 143 care au postat, 33 au mai putin de 20 de postari in total, 110 au peste 20 de postari.
In luna decembrie 2007 s-au logat 228 de utilizatori distincti. Din cei 228, 145 au peste 20 de postari

Deci, din cei 191 cu peste 20 de postari, 145 s-au logat in decembrie, iar 110 au si avut o postare in decembrie.
Postat 31 December 2007 - 08:48 PM
Blue-Max, la 31 Dec 2007, 20:23, a spus:
- i3y36j, it9rpt, k-l!n, lh8uyp, ln 411, McSE3, mv3qp3, qxm6qs, rdarjan, sosolp, srazvi, vq1o8p, w4u, xs0
8i
Blue-Max,
aka Blade

ln 411, cont valid
rdarjan, cont valid
srazvi, cont valid
Am mai trecut si eu inca o data, de la cap la coada, sa vad daca au mai ramas conturi create de roboti. Nu am mai vazut nimic suspect...
Postat 01 January 2008 - 09:53 AM
cartula, la 31 Dec 2007, 20:48, a spus:
rdarjan, cont valid
srazvi, cont valid
Am mai trecut si eu inca o data, de la cap la coada, sa vad daca au mai ramas conturi create de roboti. Nu am mai vazut nimic suspect...
Na, ca eram s-avem si ceva "Collateral Damage" ..