Pagina 1 din 1
High Elves Figurine Warhammer
Postat 01 January 2008 - 09:33 PM
Cu ocazia spiritului Craciunului, am primit din partea lui Ronin cateva figurine, pe care le admiram in secret demult. Rasa lor este High Elves si apartin universului fantastic Warhammer. Toate astea au pt. mine mai putina importanta, eu pretuind de fapt maiestria cu care au fost ele realizate. Astazi va voi arata arcasul. Las pozele sa vorbeasca de la sine !!
Postat 02 January 2008 - 12:24 PM
Continui azi cu lancierul.
Nu trebuie sa cautati la aceste figurine proportiile corecte ale corpului uman. Mainile sunt ma groase, palmele asemenea, ei sunt mai indesati si au capetele destul de mari in raport cu corpul.
V-am spus, e doar fantasy !! Eu suspectez ca astfel sunt si mai usor de injectat, materialul fiind un plastic dur si nu moale, asemenea figurilor de care fugim cu totii.
Nu trebuie sa cautati la aceste figurine proportiile corecte ale corpului uman. Mainile sunt ma groase, palmele asemenea, ei sunt mai indesati si au capetele destul de mari in raport cu corpul.

Postat 04 January 2008 - 08:42 AM
Suburban, la 4 Jan 2008, 05:42, a spus:
Treaba faina Horia, ti-au iesit excelent! Figurinele sunt mai mici decat tancurile si parca nu le observa sotia asa de usor...
Asta-i o observatie foarte pertinenta si de aceea insist si eu sa treaca la afv-isme la 1/72, nu ?! Se imbina 2 deziderate !

Pe astia in particular sotia nu-i mai observa DELOC, ca locuiesc acum la mine,

Arata acest topic
Pagina 1 din 1