Forum Machete,Modelism,Hobby: Cenzura pe Forumul Clip-Trade - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Cenzura pe Forumul Clip-Trade

#41 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Grup: Members
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 24 May 2005 - 07:38 PM

stati unde plecati fara Maverick :-x :idea: :-x
asa ca a venit primavara si chiar vara iar beltile sunt pline de "Brotacei" vin si eu cu ei ca sa cante....prohodu :hammer: :-D :hammer:

#42 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 25 May 2005 - 09:22 AM

Citat din "Forum Revell - Termenii acordului de inregistrare":
"Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune".
Asta fiind una din regulile de baza la care am subscris toti cand ne-am inregistrat acolo, este clar ca regulile jocului se pot face dupa bunul plac fara ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acelui forum sa incalce regulamentul forumului.
Bafta!

#43 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 25 May 2005 - 11:37 AM

Da, asta este peste tot. Ei au dreptul sa faca ce vor, noi avem dreptul sa-i lasam balta.

PS Si eu la rhc am tot drepturile astea dar puterea e data sa o folosesti cand e cazul nu anapoda. Chiar pe rhc era un amarat cu un site "rival" cu forum care a pus adresa acolo, dar l-am lasat in pace desi deja avea inregistrati deja doi utilizatori (crios si pletila) si nu cred ca ei gasisera site-ul inainte sa apara pe rhc, dar nu l-am considerat o amenintare si la fel a considerat si proprietarul rhc.
La fel, nu am mai cenzurat link-urile de RHC care duceau aici ca pana la urma nu e chiar concurenta si m-am facut ca nu le vad.

#44 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 25 May 2005 - 12:41 PM

Citeaza

dar l-am lasat in pace desi deja avea inregistrati deja doi utilizatori (crios si pletila) si nu cred ca ei gasisera site-ul inainte sa apara pe rhc

Ba da! Cel putin eu l-am luat de aici pentru pentru ca respectivul este utilizator si pe acest forum :-D .
Bafta si ... asa este

Citeaza

noi avem dreptul sa-i lasam balta

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi