Pagina 1 din 1
ATTN - Alexie - Carti de joc 1/35
Postat 27 May 2005 - 12:47 PM
Practic NU am cum sa potrivesc foaia de hartie ca sa printez fata-verso si sa nu apara deplasari! Asa ca o sa dau un set numai fata si altul numai spate (separat).
Incerc sa fac un set complet... dar va dura. Ma folosesc de Solitaire ca sa capturez imaginea fiecarei carti dupa aia trebuie s-o micsorez... bla-bla-bla!
De taiat vi le taiati singuri!
Totusi... nu prea se vede nimic! Nu va luati ad-literam dupa imaginea postata! Una-i imaginea si alta se vede cu ochiul liber!
Incerc sa fac un set complet... dar va dura. Ma folosesc de Solitaire ca sa capturez imaginea fiecarei carti dupa aia trebuie s-o micsorez... bla-bla-bla!
De taiat vi le taiati singuri!

Totusi... nu prea se vede nimic! Nu va luati ad-literam dupa imaginea postata! Una-i imaginea si alta se vede cu ochiul liber!
Postat 27 May 2005 - 12:47 PM
crios, la May 27 2005, 12:38 PM, a spus:
Eugen, pe mine ma intereseaza si spatele.
Practic am nevoie de 20 care sa aiba fata si 30 doar spatele sau 20 fata verso si 10 doar spate.
Bafta!
PS Si tot netaiate ca doar vreau sa muncesc si eu
Practic am nevoie de 20 care sa aiba fata si 30 doar spatele sau 20 fata verso si 10 doar spate.
Bafta!
PS Si tot netaiate ca doar vreau sa muncesc si eu

Vreau sa-l vad pe Eugen cum o sa-ti tipareasca hartia pe dos si sa fie exact spatele cartii. Poate doar daca tipareste toata foaia A4 cu modelul. Sau le tai tu si lipesti jumatatile?
Alexie, zi-i sa-ti faca 5 asi ca unu triseaza (sau ti-am furat ideea) ?!?
Postat 27 May 2005 - 01:11 PM
Nu-i problema daca le tiparesti pe foi separate ca mi le aranjez singur.
Si nici graba nu este pentru ca inca nu am tot ce-mi trebuie pentru diorama respectiva.
Ideea mi se peumbla prin cap cam de 3 luni.
Asta cu cartile era intradevar unul din punctele pe care trebuia sa le rezolv.
Am potcoava, caielele vin cand vor fi gata, an si hatuirle, si saua, mai am nevioe de cal si pot sa ma apuc
Bafta!
Si nici graba nu este pentru ca inca nu am tot ce-mi trebuie pentru diorama respectiva.
Ideea mi se peumbla prin cap cam de 3 luni.
Asta cu cartile era intradevar unul din punctele pe care trebuia sa le rezolv.
Am potcoava, caielele vin cand vor fi gata, an si hatuirle, si saua, mai am nevioe de cal si pot sa ma apuc

Bafta!
Postat 27 May 2005 - 01:54 PM
eugen, la May 27 2005, 12:37 PM, a spus:
Deci sa inteleg ca vreti amandoi cate un set (52 buc) ?
oamenii lu' alexie vroiau doar cca.5 buc (restu' au in maneci) dar daca poti un set

Postat 29 May 2005 - 01:47 AM
bine va recitesc!
eugene tasteaza cards in imagini-google, ia una de pe acolo si schimba-i cifra si semnul in photoshop.
deschizi solitaire [nu ala cu femei goale] tragi un screen shot la desktop, si multiplici imaginea de pe verso a cartii creand o compozitie. Pe asta o printezi pe intreaga parte verso a foii, singura diferenta fiind ca fiecare carte nu va avea linia aceea alba-chenar pe spate. Dar la marimea aia oricum nu mai conteaza....
eugene tasteaza cards in imagini-google, ia una de pe acolo si schimba-i cifra si semnul in photoshop.
deschizi solitaire [nu ala cu femei goale] tragi un screen shot la desktop, si multiplici imaginea de pe verso a cartii creand o compozitie. Pe asta o printezi pe intreaga parte verso a foii, singura diferenta fiind ca fiecare carte nu va avea linia aceea alba-chenar pe spate. Dar la marimea aia oricum nu mai conteaza....
Postat 07 June 2005 - 10:50 AM
:hammer: Iaca! Le-am facut!
Dupa cum se observa
pe o coala A4 se gasesc:
- o imagine vizibila cu ochiul liber ce reproduce imaginea care nu se vede cu ochiul liber!
- 7 seturi de 1.8 x 2.6 mm
- 7 seturi de 2 x 2.8 mm
- niste verso... astea sunt ceva mai mari ca daca le faceam la scara iesea ceva... negru.
In forma asta am printat 8 coli A4
Sunt mai multi amatori???
Dupa cum se observa

- o imagine vizibila cu ochiul liber ce reproduce imaginea care nu se vede cu ochiul liber!

- 7 seturi de 1.8 x 2.6 mm
- 7 seturi de 2 x 2.8 mm
- niste verso... astea sunt ceva mai mari ca daca le faceam la scara iesea ceva... negru.
In forma asta am printat 8 coli A4
Sunt mai multi amatori???
Arata acest topic
Pagina 1 din 1