Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 MARS - WWII German Auto-Crew in action - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 MARS - WWII German Auto-Crew in action Imagini si Link Review

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 18 January 2008 - 03:03 PM

Datorita caracteristicilor sale, mam gandit mult daca se merita sa pictez si sa fac recenzia acestui set, mai ales avand in vedere ca am mare parte din figurinele originale. S-ar putea ca unii dintre voi sa fie curiosi sa afle ce contine acest relativ "nou" set. Pentru ca se afla intr-o cutie normala, setul merita ceva atentie spre deosebire de cand a aparut sub numele de Archipelago, ambalat intr-o pungulita de plastic, ca jucariile chinezesti.
Mi-a luat ceva timp sa termin aceste figurine, in special inlaturarea bavurilor a fost groaznica, si in ciuda faptului ca am repetat-o de nenumarate ori inca nu am scapat in totalitate de ele. De altfel pe grila se poate remarca cu usurinta cam ce este pe acolo. Le-am pictat intocmai ca pe restul soldatilor, dar nu a fost nimic placut deoarece pe multi dintre ei nu ii voi folosi, preferand originalele. In plus, i-am lucrat imediat dupa ce am terminat excelentii servanti de Pak 40 de la Italeri Amblel seturi au aparut la sfarsitul anului 2007, insa diferenta este enorma.....
Ultima fotografie prezinta o comparatie intre o figurina Mars si originalul Matchbox.
Setul nu are nimic special, dar sper ca unii dintre voi isi vor aminti vremuri de demult petrecute in compania acestor pozitii, totodata satisfacand curiozitatea privind setul de la Mars.
Pentru cei care doresc sa citeasca recenzia in engleza fauta acestui set, iata link-ul:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+review%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

IN STANGA MARS SI IN DREAPTA ORIGINALUL MATCHBOX (din setul Sd.kfz 232)

Imagine postata

#2 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 18 January 2008 - 03:41 PM

Acum sar si eu cu intrebarea. De ce atat de mare diferenta de inaltime dintre cele 2 figurine ?

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 18 January 2008 - 03:53 PM

Vezi postareaAdyAero, la 18 Jan 2008, 15:41, a spus:

Acum sar si eu cu intrebarea. De ce atat de mare diferenta de inaltime dintre cele 2 figurine ?

Cred ca din cel putin trei motive, primul ar fi matrita proasta a lui Mars care a "mancat partea de sus a chipiului ofiterului. Unul-doi milimetri la scara aceasta conteaza foarte mult..
Un alt motiv ar putea fi dat de faptul ca soldatul Matchbox prezentat este din setul cu Sdkfz 232 din plastic tare, si este posibil ca cei de la mars sa fi copiat varianta din set care era din plastic moale. Oricum, intre cele doua figurine matchbox originale, diferenta nu este deloc sesizabila.
Ultimul ar fi pozitia in care au fost pozati si faptul ca in momentul in care l-am desprins de pe postament, i-am mancat putin din cizme figurinei de la Mars.

#4 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 24 February 2008 - 06:06 PM

Uite io am avut steaua sus si am nimerit unu cu mai putine bavuri. Desi plasitcul e moale, nu sunt greu de debavurat. Doar 3 au imbinarea matritei chiar pe fata, in rest o debavurarea decenta nu distruge detalii.
Am remarcat pe BDSG ca lumea fuge de astia ca de o manea data tare.
Imi par destul de utili (mie cel putin), iar fetele unora sunt mai detaliate decat multe Revell-uri.
Figurinele arata muuuuult mai bine decat in poza. La cat au costat... io nu vad de ce ar exista "nu"-uri.

Parerea mea :crazy:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0592.JPG

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 24 February 2008 - 06:08 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi