NE vedem in Februarie ??? ...cine cum si unde!!!!
Postat 14 February 2008 - 01:04 PM
Daca am timp fac o casuta din aia ca la nunta unde se baga banu'. Daca nu, il pun tot pe Crios, ca oricum el tre sa-i dea lu' cumnatu' lu' varsu' care ne face rost de sala moca.

Sa vad daca imi fac timp sa vin si io ca tre' sa imi pun sireturi la toti pantofii.

Lasand gluma la o parte, cu alte cuvinte, o sa-i strang eu.

Sa vad daca imi fac timp sa vin si io ca tre' sa imi pun sireturi la toti pantofii.

Lasand gluma la o parte, cu alte cuvinte, o sa-i strang eu.
Postat 14 February 2008 - 10:39 PM
N-am fost niciodata la vreo intalnire de-a vostra insa ma gandeam sa trec sa ajut si eu comunitatea cu o mica contributie, chiar daca nu stau decat sa privesc niste modele frumoase si sa pun o intrebare-doua. Am inteles ca e vorba de sala Sphera, adresa e cea din threadul din decembrie nu?
Postat 15 February 2008 - 12:52 AM
OlafTheViking, la 14 Feb 2008, 13:04, a spus:
Daca nu, il pun tot pe Crios, ca oricum el tre sa-i dea lu' cumnatu' lu' varsu' care ne face rost de sala moca.
Asta chiar era complicat pentru ca dupa cum bine sti, Crios nare sa vina avand cu totul alte trebi ceva mai importante.
Va doresc distractie placuta ca eu m-am distrat alaturi de fratii din Iasi respectiv
Yety - Adi(gazda)

Mig - Mihai

Corsar -Florin

Bafta!
Postat 15 February 2008 - 11:42 AM
Citeaza
Probabil ca aia e adresa. Sphera e un complex cu mai multe sali pe strada Mihail Sebastian, paralel cu drumul sarii.

Citeaza
Sphera Building Center
Str. Sergent Nutu Ion nr.44, Sector 5, Bucuresti
http://www.salutbucu..._...-6278&-8607
Str. Sergent Nutu Ion nr.44, Sector 5, Bucuresti
http://www.salutbucu..._...-6278&-8607
Postat 15 February 2008 - 02:10 PM
alaur, la 15 Feb 2008, 13:48, a spus:
Se mai si executa cate ceva practic pe la intalniri ? 

Nu putem executa pe nimeni ca se face murdar. M-am gandit la asta.

Acum vorbind serios cu acrilice cred ca putem incerca ceva. Totusi cred ca doar la pensula ca nu stiu ce fata vor face aia daca vin cu ditamai compresorul.
Crios mai ai timp pana maine, nu ma face sa vin dupa tine cu toporu si cu Flyboy. Daca dau gres cu unu, rezolva celalalt.

Da, strada e Nutu Ion, mai exact, daca aveti GPS

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 15 February 2008 - 02:12 PM
Postat 15 February 2008 - 08:49 PM
Pentru tehnica decalurilor sunt si eu de acord! Un jaf de macheta gasesc eu pe acasa, deci.... vin si eu!!
Am "zemuri" de la Agama, lac lucios de la Testors, lac mat Revell, izopropilic, pensule, mai trebuie cava?? Poate doar sa ajung la timp!!!
Estimez ora 11.00.

Am "zemuri" de la Agama, lac lucios de la Testors, lac mat Revell, izopropilic, pensule, mai trebuie cava?? Poate doar sa ajung la timp!!!