NE vedem in Februarie ??? ...cine cum si unde!!!!
Postat 18 February 2008 - 04:28 PM
Citeaza
Olaf, mare adevar ai grait prin octombrie... Cred ca niste lucruri ar trebui regandite.
Nu de alta, dar personal stiu destul de multa lume care nu mai participa la intalnirile astea. Partea proasta e ca e vorba de oameni care chiar au treaba cu machetele, si veneau la intalnirile lunare pentru machete. Cred ca deja scopul intalnirilor nu mai e cel original, ca tot se vorbea de "traditii". Dar astea-s doar parerile mele personale. E posibil sa gresesc. Insa nu stiu cat de probabil este sa o fac, in cazul de fata

Cel mai constructiv ar fi sa va ganditi bine, si sa fiti sinceri fata de propria persoana. Eu personal am venit din ce in ce mai rar pentru simplul fapt ca pe langa lipsa de timp, nici nu ma mai prea atrage directia in care se indreapta lucrurile. In plus, nici oamenii cu care as vrea sa discut despre machete si modelism nu prea mai participa. Asa ca mai degraba ma intalnesc cu ei in particular, in putinul timp liber care-l am la dispozitie.
Vorba unui bun prieten, singura solutie care o pot alege pe moment e cea "egoista". Adica sa imi vad linistit de ale mele. N-am (inca) o solutie constructiva, recunosc. Poate doar vorbesc prostii, cine stie...
PS (ref la raportul care cerea stergerea unor postari/poze):
Ca sa nu existe dubii, politica acestui site fost dintotdeauna de a nu se sterge absolut nimic fara un motiv extrem de serios. Fiecare trebuie sa fie raspunzator personal pentru ceaa ce ii iese pe gura sau pentru modul in care se comporta. In cazul de fata, nu gasesc ca exista un motiv serios pentru stergere...
Postat 18 February 2008 - 05:12 PM
Cerusem stergerea lor deoarece directorul Sphera cand mi-a batut obrazul astazi nici nu stia de sampania care curge din tavan. Cum de altfel nici eu nu am stiut pana cand nu am vazut pozele. In principiu nu stie de cartula.ro si sper ca m-am facut pres suficient incat sa nu mai caute pe net informatii despre noi. Initial mi-a pomenit ca auzise lucruri bune despre noi dar de acum inainte o sa aiba grija sa ne faca reclama negativa cat il tin puterile. La o a doua convorbire a fost ceva mai calm. Cam astea ar fi motivele pentru care ceream "ascunderea mizeriei sub covor" dar in principiu ai dreptate si iti respect hotararea.
P.S. Intre timp a trecut mai mult timp.
Postat 18 February 2008 - 05:23 PM

Oricum, un tavan, chiar si cu urme de sampanie, il rezolvi cu o mana de lavabila. Obrazul insa nu se poate albi la loc asa usor, din pacate... Mai ales ca am inteles ca problema reala defapt n-a fost sampania aia, ci o alta problema

Postat 18 February 2008 - 06:09 PM

Avand in vedere alte efecte, de asemenea imi cer in mod public scuze pentru ca, nu-i asa..., daca nu eram eu cu sarbatorirea nu se ajungea probabil la sampanie pe tavan - mea culpa direct din mana mea - si alte efecte nedorite, care or fi alea !!!

Sunt de acord cu schimbarea atitudinii fata de intalniri!
Ca sa numai mentionez ca nu mai am curaj sa ma uit in ochii nici-unui coleg machetist!!!

Postat 18 February 2008 - 09:10 PM
cartula, la 18 Feb 2008, 16:28, a spus:
Faptul ca nu am participat se datoreaza in mare masura celor scrise de tine mai sus si din pacate nici eu n-am solutii constructive pentru moment.
Probabil ca de luna viitoare alcoolul va fi interzis la intalniri, dar obrazul patat este al intregii comunitati bucurestene prezenti sau neprezenti.
De multe ori am expicat pe forum ca suntem la vedere. Suntem in public si se uita si ne judeca vizitatorii acestui forum in functie de ceea ce facem ca si cei in jurul carora ne invartim.
M-da! Am scris mult mai multe, dar le-am sters.
O sa-mi vad in continuare linistit de ale mele.
Bafta!
Postat 18 February 2008 - 09:57 PM
Totodata ma retrag din orice activitati publice legate de modelism.Va cer scuze inca o data.Minea Daniel
Postat 18 February 2008 - 10:26 PM
Lasati atitudinile de samurai din evul stravechi si treceti la machetat. Sincer, va pierdeti prea mult pentru o sindrofie, care, de bine de rau, nu a lasat decat urme de tzuica pe covor (a se citi: nu de sange).
Semnat: Eu

Postat 19 February 2008 - 08:24 AM
Pai cam asta-i. SPER SA NE VEDEM IN MARTIE, CU TOTII.
Bafta la modelit
Postat 19 February 2008 - 06:14 PM
bogy, la 19 Feb 2008, 08:24, a spus:
Pen'ca ma-ncearca o furnicatura nepermisa undeva... ma bag si io ca un muscoi supradimensionat, intr-un anume loc...
Acu'... io ma bucur ca vreti sa reformati din temelii respectivele intalniri, pohtind sa le convertiti din bahico-dionisiace orgii, in sesiunea de referate a scolii de diminica, de pe langa o Manastire de maicute Ursuline !
Prea fain, dar socot io in nemernicia-mi, ca pileala n-are nicio treaba cu buna-credinta si nici cu dorinta de a te vedea cu cei dragi, dupe a inimioarei pohta... asa cum mioritica sula', nici gand de treaba nu are, cu preaDamboviteana prefectura...
Cred (tot in nemernicia-mi), ca hibele prin alte felurite locuri, cu luare-aminte trebe catate !
Pai, pe calea reformei voastre pseudo-lutherane, urmatorul pas va fi cerinta expresa pentru matricola, sapca si freza facuta musai pe dreapta !
Abia astept sa particip, la prima eventuala "intalnire"... pe care, chibzuind voi mai bine, o veti tine la o carciuma decenta, UNDE FIECARE O SA-SI PLATEASCA, CE POHTESTE SA PILEASCA !