Ptr. cei intersati de recenzie, ( http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29 ) in tabelul care o deschide am introdus inca trei rubrici: Additional Items, Glue-ability si Conversion-ability.
Glue-ability va avea patru clasificari (Poor, Satisfactory, Good, Excellent) si Conversion-ability (Difficult, Medium, Easy).
Daca aveti sugestii, alte criterii sau informatii care credeti ca ar fi bine sa se regaseasca in tabele sau in textul recenziei pentru a o face cat mai completa si utila, va rog sa le spuneti.
In legatura cu figurinele de aici, cele in pozitii standard au primit diverse modele de camuflaj de primavara/vara Waffen SS (oak leaf, plane tree, ribbed edge) in timp ce majoritatea conversiilor au primit camuflaje de toamna/iarna.
Conversiile nu sunt spectaculoase, insa se adauga la colectie...Unele imi plac destul de mult, mitraliorul pe burta (toc pistol, gamela, container teava MG de rezerva, cracan inchis de la Preiser si incarcator 50 de focuri de la Dragon) precum si cel cu baioneta la arma. Am ami folosit si diverse piese de la Armourfast din setul cu mortierul precum si tactica inmuierii in apa fiarta si schimbarea pozitiilor membrelor si capului.
Cristian Florescu
POZITII STANDARD