Comanda posibila la Martola PZL-P11, PZL-P7, RWD-14 Czapla
Postat 13 April 2008 - 09:24 AM
Daca raspunsurile sunt favorabile si daca sunt membrii interesati, as putea face o comanda colectiva.
Ma gandesc NUMAI la PZL-11, PZL-7 si RWD-14. Nimic altceva.
Doritorii sunt rugati, sa posteze aici.
Postat 13 April 2008 - 12:02 PM
Osama, la 13 Apr 2008, 12:56, a spus:

2,32 euro + expeditia.
Puteti consulta preturile aici: http://www.martola.c...dex.php?lang=en
Postat 13 April 2008 - 08:06 PM
Postat 14 April 2008 - 10:43 PM
1 kg = 8-9 Mastercraft kits
Cat despre decalurile romanesti din kiturile Mastercraft, raspunsul a fost "nemultumitor" si l-am rugat sa se uite mai ... atent.
Dar dupa cat de mare inghesuiala e pe aici, cred c-o lasam balta ....

Postat 14 April 2008 - 11:11 PM
Blue-Max, la 14 Apr 2008, 23:43, a spus:
1 kg = 8-9 Mastercraft kits
Cat despre decalurile romanesti din kiturile Mastercraft, raspunsul a fost "nemultumitor" si l-am rugat sa se uite mai ... atent.
Dar dupa cat de mare inghesuiala e pe aici, cred c-o lasam balta ....

Quod erat demonstrandum BlueMax.
Postat 15 April 2008 - 07:29 AM
Blue-Max, la 15 Apr 2008, 07:44, a spus:

Cel putin din partea ta ma asteptam, sa nu-ti pot onora nr. de Rwd-uri solicitate ...

Dar am rezolvat-o simplu cu matale: zero kituri ....
Blue Max,ma simt "trully honored"de faptul ca ai asteptat o astfel de reactie din partea mea si iti multumesc

Eu in schimb ma refeream la problema decalurilor ce vizeaza inmatricularea romaneasca;din partea polonezilor ma asteptam la mai mult(si ma refer la 11F).

Postat 15 April 2008 - 11:01 AM
Blue-Max, la 14 Apr 2008, 21:43, a spus:
Blue-Max,
Din cate inteleg, i-ai intrebat daca si celelalte cutii au decaluri romanesti... Pai cum sa nu fie "nemultumitor" raspunsul?

Hai sa le luam pe indelete:
1. P11c Bessarabian Fighter - se intelege ca e de pe frontul Basarabean (nu vreau discutii inutile, s-a discutat in alta parte dar pentru cei care au pipota umflata de nush'ce nicolaiefurduiinacisme, Frontul Basarabean este acel front care s-a deschis dupa "Romani, va ordon treceti Prutul") Asta in mod sigur are insemne romanesti.
2. P11c September '39 - Prea mare lucru nu s-a intamplat in Romania prin Septembrie 39. In mod de la sine evident, este vorba de invazia Poloniei, si in mod aproape 100% garantat vor fi doar decaluri poloneze. Daca va fi ceva de-a face cu Romania, poate va fi ceva tangential cum ar fi avioanele care au evadat in Romania, dar insemnele vor fi tot poloneze.
3. P11c K. O. P. - K. O. P. este Corpul Aerian al Granicerilor. In mod aproape 100% sigur nu vor fi insemne romanesti. Daca va fi ceva de-a face cu Romania, poate va fi ceva tangential cum ar fi avioanele care au patrulat granita cu Romania dar insemnele vor fi tot poloneze.
4. P11c Flugzeugausbildungregiment Fsh/FAR21 - asta este o scoala de aviatie germana. In mod 100% sigur nu va fi nimic romanesc in acea cutie.
Parerea mea,
Radu
Postat 15 April 2008 - 11:21 AM
Citeaza
MasterCraft are si o serie de PZL7 care au cam aceleasi denumiri .... Transylvanian Fighter , 141 Esquadron , Flugzeugfuhrerschule FFS A/B2 , In Soviet Hands. Daca neam fi luat dupa ce scrie pe cutie doar Transylvanian Fighter ar avea decaluri romanesti dar si celelalte cutii contin decaluri romanesti si de aceea ne asteptam ca si aici la P11 sa gasim dec romanesti in toate cutiile.
Postat 15 April 2008 - 11:22 AM
Mgc151184, la 15 Apr 2008, 10:21, a spus:
Aha, acum inteleg... Scuze
Eu ma luam doar dupa cutie.
Radu
Postat 15 April 2008 - 11:23 AM
radub, la 15 Apr 2008, 12:01, a spus:
Din cate inteleg, i-ai intrebat daca si celelalte cutii au decaluri romanesti... Pai cum sa nu fie "nemultumitor" raspunsul?

Parerea mea,
Radu
Radu,
Aparent ai dreptate dar .... in cazul kiturilor PZL-P7, TOATE variantele de kituri au si decaluri romanesti, chiar daca artwork-ul si denumirea pe cutia nu indica asa ceva.
De aceea m-am gandit ca e posibila situatia si in cazul lui PZP-P11. Asa ca l-am rugat pe Daniel Lachman, sa se uite IN CUTIE si sa-mi spuna ce coala de decaluri este.
PS: na' vad ca mgc a fost mai rapid ....
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 15 April 2008 - 11:24 AM