Uite ca s-au aliniat planetele si am reusit cu totii sa organizam Machet-Ist 2008. A fost frumos, nu prea lesnicios, scurt, intens dar datator de sperante pentru viitoarele editii. Desi spatiul este de alta factura decit cel de anul trecut vernisajul a decurs bine, a venit multa presa scrisa si televiziuni. Sandy si Karin(din partea Muzeului/primariei) au tinut discursuri si apoi invitatii ne-au adresat o multime de intrebari si am dat scurte interviuri. Fiind patit de anul trecut de fiecare data am tinut sa subliniez ca NU-S jucarii

Ziarele locale prezinta astazi relatari mai mult sau mai putin lungi ale evenimentului si speram sa reusim popularizarea pasiunii noastre si in acest an ( remarc totusi in unele articole celebra exagerare a unor stiri, unele ziare relateaza despre peste 5000 de exponate

A fost rezultatul comun al nostru al tuturor si tin sa le multumesc Iuliei si lui Karin din partea Muzeului si tuturor expozantilor, organizatorilor si vizitatorilor.
In afara de factorul popularizare ale carui rezultate sper sa le vedem in viitor, expozitia a reusit sa indeplineasca si al doilea obiectiv al acestui fel de manifestare adica sudarea camaraderiei intre fratii modelisti din toate colturile tarii. Le multumim tuturor pentru efortul facut sa vina si sa ajute la montarea expozitiei HIND, Virusu, Messerschmitt, Longinus, AdiP, Vlad, Uhu si in mod deosebit lui Alexie, un frate care s-a aliniat imediat la munca de jos de sus si din mijloc ajutindu-ne in mod esential la reusita evenimentului. Frate, ai un loc special rezervat in inimile noastre de modelisti si de prieteni

Relatarile fratilor Messer si Alexie v-au mai luminat despre cum a decurs treaba iar in curind vom mai pune si ceva poze de la vernisaj.
Tin sa remarc si efortul deosebit al fratilor trenulisti care au lucrat zi si noapte sa puna la punct grandioasa diorama feroviara si au reusit din plin. In felul asta vizitatorii vor avea ocazia sa vada mai multe felii are pasiunii noastre.
Revenim cu linkuri din presa locala.
Sa aveti spor,
Celula Cluj (Marhaba, Ahmed, Wittmann, Viopa, Cristian, Sandy, Bill)
Stire Citynews.ro
Stire ZIUA
Stire Monitorul
Stire Foaia Transilvana
Stire Informatia