Forum Machete,Modelism,Hobby: Proiect TAROM Boeing 737 YR-BGG Retro Jet - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Proiect TAROM Boeing 737 YR-BGG Retro Jet

#41 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 14 January 2009 - 12:43 PM

Excelenta treaba, Vernier!

#42 Useril este offline   Vernier 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 03-December 07

Postat 14 January 2009 - 01:55 PM

Multumesc de aprecieri, ca in rest timp de lucru sa am :pardon:
am gasit inca doua chestii, pe ebay, le postez aici pana nu dispar de acolo

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: tarom_card_6x.JPG
  • Imagine atasata: tarom_1958.JPG

#43 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 08-January 09

Postat 14 January 2009 - 02:48 PM

Voi sunteti nemaipomeniti:) Sincer... sunt convins ca o sa le fie de folos celor de la Draw Decal si in curand vom avea decals la preturi acceptabile pentru retrojetul nostru.

Am totusi o curiozitate si as vrea o confirmare (cel putin cartula si Vernier) : voi lucrati in domeniu graficii (Paintshop, Corel, etc)??? sau e decat o ocupatie temporara?

Vroiam sa stiu daca v-ar interesa sa le propunem si decals cu actualul CS Tarom. Daca da pentru ce avion in particular?

#44 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 14 January 2009 - 03:01 PM

Personal nu lucrez si nici n-am lucrat vreodata in domeniu, dar e un domeniu cu care ma joc de foarte mult timp, asa ca macar un pic tot s-a lipit ceva...

Revenind, o sa incerc sa finisez profilul zilele astea, si sper ca in sfarsitul de saptamana sa apuc sa scanez coala de decal de la kitul Revell de 737-800, asta e foarte buna pentru a obtine dimensiunile exacte pentru diferite detalii gen usi, geamuri si pozitionari/dimensiuni benzi colorate.

Chit ca iese sau nu iese treaba cu cei de la Draw Decal, tot e bine sa fie facute. Aveam oricum in plan sa-mi fac decaluri si pentru flota curenta a Tarom, ce exista acum pe piata (cele de la BOA) sunt slabe rau de tot.

#45 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 14 January 2009 - 06:17 PM

Vezi postareacartula, la 14 Jan 2009, 14:01, a spus:

Personal nu lucrez si nici n-am lucrat vreodata in domeniu, dar e un domeniu cu care ma joc de foarte mult timp, asa ca macar un pic tot s-a lipit ceva...

Revenind, o sa incerc sa finisez profilul zilele astea, si sper ca in sfarsitul de saptamana sa apuc sa scanez coala de decal de la kitul Revell de 737-800, asta e foarte buna pentru a obtine dimensiunile exacte pentru diferite detalii gen usi, geamuri si pozitionari/dimensiuni benzi colorate.

Chit ca iese sau nu iese treaba cu cei de la Draw Decal, tot e bine sa fie facute. Aveam oricum in plan sa-mi fac decaluri si pentru flota curenta a Tarom, ce exista acum pe piata (cele de la BOA) sunt slabe rau de tot.

O sa iasa cu cei de la Draw Decal:)

Pentru decalurile in culorile Tarom actuale cred ca A310-le ar fi cel mai calumea. In privinta asta pot sa si particip cu scan-urile planurilor din primul meu kit, un Revell A310 Belair si de asemenea decalurile de la acelasi kit pentru geamuri si usi.

O sa ma ocup in weekend.

BOA a facut decaluri in culorile de acum 3-4 ani ale Taromului, cele noi nu le-a facut nimeni inca (sper sa nu gresesc).

Cartula, tu vrei sa realizezi integral decalurile pentru cei de la Draw Decal? :) Atunci le va ramane decat sa le imprime si sa le vanda. Chiar daca nu le pui la scara exacta cred ca artistul lor se poate ocupa de asta.

Aceasta postare a fost editata de lyonezul: 14 January 2009 - 06:20 PM

#46 Useril este offline   grek 

• Membru senior
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 20-December 04
  • Interests:blindate si aviatie

Postat 14 January 2009 - 09:29 PM

Am revenit in sat.........
Vrea cineva sa scaneze fonturile din revista Tarom-ului? Eu am niste limitari tehnice (lipsa scanner) la capitolul asta.
Dupa cum am spus dimineata, am venit cu poze noi........

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Cluj_14.01.2009_001.jpg
  • Imagine atasata: Cluj_14.01.2009_012.jpg
  • Imagine atasata: Cluj_14.01.2009_014.jpg

#47 Useril este offline   mardale 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 14-April 08

Postat 15 January 2009 - 01:10 AM

daca doresti am eu acces la scanner.

#48 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 16 January 2009 - 12:06 PM

Domnilor, mi se pare o discutie foarte constructiva cum nu am mai vazut de mult. O sa folosesc si eu datele de la voi pentru un repaint de 737 la FS2004

#49 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 16 January 2009 - 12:18 PM

Vezi postarealyonezul, la 14 Jan 2009, 18:17, a spus:

Pentru decalurile in culorile Tarom actuale cred ca A310-le ar fi cel mai calumea.

Ma gandeam daca nu cumva A318 ar fi mai potrivit daca vorbim de Airbus-uri. Cat de usor de gasit este A310-le de la Revell acum?
Am inteles, in principiu, ca dintr-un A319 (si astea sunt disponibile momentan) se poate face un 318...

Just a thought! :-(

P.S.: orice ati face sunt sigur ca va fi meritat efortul!

#50 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 16 January 2009 - 12:35 PM

Vezi postareaniki, la 16 Jan 2009, 11:18, a spus:

Ma gandeam daca nu cumva A318 ar fi mai potrivit daca vorbim de Airbus-uri. Cat de usor de gasit este A310-le de la Revell acum?
Am inteles, in principiu, ca dintr-un A319 (si astea sunt disponibile momentan) se poate face un 318...

Just a thought! :-)

P.S.: orice ati face sunt sigur ca va fi meritat efortul!

Eu ziceam de A310 pentru ca am kitul:) .. si se mai gasesc inca pe ebay.

Tipul de la Draw Decal mi-a scris ieri si mi-a zis ca daca ii trimit paint diagram si referinte de culoare imi promite ca decalurile vor fi facute... deci in curand vom putea folosi decaluri Draw Decal pentru retrojetul nostru national!!! :-(

Aceasta postare a fost editata de lyonezul: 16 January 2009 - 12:38 PM

#51 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 21 January 2009 - 03:42 PM

Nici o noutate pentru topicul asta?

#52 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:trenuri de marfa americane HO, 1/72 ww2, 1/144 civile

Postat 25 February 2009 - 11:36 AM

va salut,
sunt nou pe acest forum si un modelist pasionat.
in urma cu ceva vreme am citit aici despre cativa modelisti care isi doresc decal-uri pentru Tarom.
dupa ce am vazut ca cei de la Nazca Decals au realizat un decal pentru A 318-100, i-am contactat propunandu-le sa ia in calcul si alte decal-uri pentru Tarom.
dupa cateva sugestii si corecturi, au rezultat cateva decaluri grozave pentru B 737-800 (Ploiesti, Brasov, Sibiu),
B737-700 (Iasi, Hunedoara) si retrojet-ul B737-700 Craiova.
momentan nu vor pune pe decal logo-ul SkyTeam, desi am insistat, pentru ca inca nu se stie marimea si culoarea (Tarom va intra in alianta anul acesta ca membru asociat).

www.nazca-decals.com

toate cele bune,

#53 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 25 February 2009 - 03:05 PM

Vezi postareajetblue, la 25 Feb 2009, 10:36, a spus:

<br />va salut,<br />sunt nou pe acest forum si un modelist pasionat. <br />in urma cu ceva vreme am citit aici despre cativa modelisti care isi doresc decal-uri pentru Tarom.<br />dupa ce am vazut ca cei de la Nazca Decals au realizat un decal pentru A 318-100, i-am contactat propunandu-le sa ia in calcul si alte decal-uri pentru Tarom. <br />dupa cateva sugestii si corecturi, au rezultat cateva decaluri grozave pentru B 737-800 (Ploiesti, Brasov, Sibiu),<br />B737-700 (Iasi, Hunedoara) si retrojet-ul B737-700 Craiova.<br />momentan nu vor pune pe decal logo-ul SkyTeam, desi am insistat, pentru ca inca nu se stie marimea si culoarea (Tarom va intra in alianta anul acesta ca membru asociat).<br /><br /><a href="http://www.cartula.ro/forum/redirect.php?url=http%3A%2F%2Fwww.nazca-decals.com">www.nazca-decals.com</a><br /><br />toate cele bune,<br />
<br /><br /><br />

Felicitari pentru demers, am incercat si eu cu Draw Decals dar nu a iesit nimic. E adevarat ca decalurile sunt foarte reusite si cred ca de calitate. Am dubii insa asupra culorii de albastru de le retrojet. Cred ca este mai mult un bleu-ciel, acesta pare prea "aprins". O sa comand acum pentru B737 si A318:D

Inca o data felicitari pentru demersul tau! Bravo!

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi