Gator Glue
Postat 22 November 2009 - 11:46 PM
Din cate am vazut - acrilic de contact - este cam acelasi lucru cu mixtionul pentru lipit foita de schlachmetal de la fondul plastic.
Sfatul meu e sa nu va aruncati toti.
Faceti ca la sobolani - se sacrifica doi si vedem ce fel de otrava e. Dupa aia daca e ce cred eu luam un kil si-l impartim. Iesim mai ieftin.
Sfatul meu e sa nu va aruncati toti.
Faceti ca la sobolani - se sacrifica doi si vedem ce fel de otrava e. Dupa aia daca e ce cred eu luam un kil si-l impartim. Iesim mai ieftin.

Postat 23 November 2009 - 08:31 AM
- consistenta aracetului
- se usuca in aprox 10 min si devine transparent
- lipitura este ELASTICA
- se poate aplica cu pensula iar apoi merge curatata pensula cu apa
- il folosesc la senilele din patine individuale (lipesc toate patinele iar apoi senila e flexibila si o montez mult mai usor pe galeti)
- il mai folosesc la SIGILAREA pieselor fotodecupate, in special a celor de dimensiuni mari ( de ex. fixez in puncte cu cianoacrilat o aparatoare de noroi, pe toata lungimea tancului, dupa care cu pensula sigilez pe toata lungimea cu gator glue) . Asta face lipitura mai solida si mai rezistenta la manipulare.
- se usuca in aprox 10 min si devine transparent
- lipitura este ELASTICA
- se poate aplica cu pensula iar apoi merge curatata pensula cu apa
- il folosesc la senilele din patine individuale (lipesc toate patinele iar apoi senila e flexibila si o montez mult mai usor pe galeti)
- il mai folosesc la SIGILAREA pieselor fotodecupate, in special a celor de dimensiuni mari ( de ex. fixez in puncte cu cianoacrilat o aparatoare de noroi, pe toata lungimea tancului, dupa care cu pensula sigilez pe toata lungimea cu gator glue) . Asta face lipitura mai solida si mai rezistenta la manipulare.
Postat 23 November 2009 - 09:52 AM
- ← Vitrine de expunere cu baza din lemn si caseta din STICLA
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Vand butelie 18l-220 bari →