Va prezint ultima realizare, un kit de ZIL 157 prevazut cu radar P10 la scara 1/87(HO). El contine piese de plastic(moale) si piese de PE(tot prea moi) din care a fost facuta antena si alte mici elemente de caroserie. Kitul este al lui Sandy, eu participind numai cu executarea si nici aceea in totalitate, prafuirea/murdarirea intradosului

Camionul va fi pus intr-un luminis la granita dintre RDG si Cehoslovacia, in grandioasa diorama X a lui Sandy care a depus o munca colosala unde am simtit nevoia sa-l ajut. El va servi pentru ascultarea palavrelor de birt ale cehilor de catre zelosii RDG-isti. Pentru povestea intreaga si alte amanunte va recomand sa cititi acest topic de pe forumul trenulistilor:
Diorama X- Sandy
Ii multumesc bunului meu prieten Sandy pentru ca mi-a dat sansa sa imi mai clatesc capsorul cu ceva neobisnuit pentru mine. Mi-a placut acest intermezzo mai mult decit braillistic !
Spor,
Bill

PS. Dedicatie speciala pentru Simon "Hind" si Gabi "Tatuca" care sunt mai mult decit in tema despre astfel de magaoaie de-a dreptul frumoase prin uritenia lor.