Aeromagazin
Postat 20 January 2005 - 01:49 PM
La inceputul anului , ca de obicei , reinoiesc abonamentele la toate revistele care ma intereseaza , printre care se afla si Aeromagazin . Azi am avut neplacuta surpriza sa ma trezesc cu banii de abonament returnati . De aici intelege fiecare ce vrea . Eu inteleg ca aceasta revista A MURIT , nu va mai apare in 2005
Se pare ca anul acesta incepe cu surprize.
Anton
Se pare ca anul acesta incepe cu surprize.
Anton
Postat 20 January 2005 - 02:19 PM
Eu cred ca trebuie sa spui multumesc ca ti s-au returnat banutii... Cei care i-au dat pe abonament anul trecut oare au avut acelasi noroc? Chiar sunt curios....
Pana una-alta, de baza raman abonamentele la revistele din afara... Pentru cine are posibilitatea (adica un card), pentru ca preturile sunt cam la fel...
Pana una-alta, de baza raman abonamentele la revistele din afara... Pentru cine are posibilitatea (adica un card), pentru ca preturile sunt cam la fel...
Postat 20 January 2005 - 03:01 PM
Da, m-am gandit si eu la variantele "fericite" amintite de voi ....
Dar eu sunt genul, care pune raul inainte ...
Crios, varianta ta 2.1 nu e neaparat nefericita !! Poate fi si fericita, pt. ca la sediul revistei, in afara de Robanescu nu cred sa mai fie nimeni. Si de ocupat ce e, poate a uitat sa mearga sa ridice banii, care dupa un timp se intorc automat.
Si aloo ! Astia cu prohodul, mai aveti putintica rabdare !
Si la mort, certificatul de deces se elibereaza numai peste 24 de ore !!!
Incerc sa aflu ceva vesti mai concrete ....
Dar eu sunt genul, care pune raul inainte ...
Crios, varianta ta 2.1 nu e neaparat nefericita !! Poate fi si fericita, pt. ca la sediul revistei, in afara de Robanescu nu cred sa mai fie nimeni. Si de ocupat ce e, poate a uitat sa mearga sa ridice banii, care dupa un timp se intorc automat.
Si aloo ! Astia cu prohodul, mai aveti putintica rabdare !
Si la mort, certificatul de deces se elibereaza numai peste 24 de ore !!!
Incerc sa aflu ceva vesti mai concrete ....
Postat 20 January 2005 - 03:16 PM
Blue-Max, la Jan 20 2005, 03:01 PM, a spus:
Crios, varianta ta 2.1 nu e neaparat nefericita !! Poate fi si fericita, pt. ca la sediul revistei, in afara de Robanescu nu cred sa mai fie nimeni.
Este ca daca-ti spun ca nu mai e nici Robanescu, varianta 2.1 devine nefericita si eu sunt mai pesimist de cat tine?
BAFTA!
Postat 20 January 2005 - 03:42 PM
:cry:
:cry:
aha de cand am trancanit eu cu cadelnita ca ii pe duca!!!!Nu m-ati crezut!!!Parastasul se va oficia in data de 14 feb 2005,condoleante la indurerata familie,parea o tanara cu perspectiva dar ... D-zeu sa o odihneasca in pace !!!
Inca ne rugam pt sufletul raposatei AeroMag,si sa fie in loc de ohihna cu verdeata unde nu este durere nici suspinare ci viata fara de sfarsit!!
Aliluia,aliluia,aliluia!!!! :cry: :cry: :cry:
Va poftim dupa slujba la intalnire pt a consuma un pahar de tulburel de bohotin si ceva coliva!!!

aha de cand am trancanit eu cu cadelnita ca ii pe duca!!!!Nu m-ati crezut!!!Parastasul se va oficia in data de 14 feb 2005,condoleante la indurerata familie,parea o tanara cu perspectiva dar ... D-zeu sa o odihneasca in pace !!!
Inca ne rugam pt sufletul raposatei AeroMag,si sa fie in loc de ohihna cu verdeata unde nu este durere nici suspinare ci viata fara de sfarsit!!
Aliluia,aliluia,aliluia!!!! :cry: :cry: :cry:
Va poftim dupa slujba la intalnire pt a consuma un pahar de tulburel de bohotin si ceva coliva!!!

Postat 21 January 2005 - 11:50 AM
Si apropo , la numarul de telefon dat in ultimul numar al revistei , nu raspunde nimeni si nici nu cred ca va raspunde cineva vreodata :hammer: :hammer:
In ce priveste abonamentul ultimul numar aparut in 2004 a tebuit sa-l cumpar caci trecuse 1 luna de la aparitie si eu tot nu-l primisem desi aveam abonament pe tot anul, dar m-am gandit ca poate....totusi.... o scapare . Acum m-am lamurit . Vorba lui Mave "parea o tanara cu perspectiva dar ... D-zeu sa o odihneasca in pace !!!"
Sa-i fie tarana usoara!!
Anton
In ce priveste abonamentul ultimul numar aparut in 2004 a tebuit sa-l cumpar caci trecuse 1 luna de la aparitie si eu tot nu-l primisem desi aveam abonament pe tot anul, dar m-am gandit ca poate....totusi.... o scapare . Acum m-am lamurit . Vorba lui Mave "parea o tanara cu perspectiva dar ... D-zeu sa o odihneasca in pace !!!"
Sa-i fie tarana usoara!!
Anton
Postat 21 January 2005 - 12:56 PM
Anton,
Legat de ultimul nr. AM pe 2004, care a aparut la chiosc si nu l-ai primit la abonament, situatia reala e defapt urmatoarea: persoana care a scos revistele de la tipografie, in loc sa pastreze nr. necesar de trimis la abonati, a dat drumul spre chioscuri la toata cantitatea !! :hammer:
Incredibil nu ?! Stiu informatia de la Robanescu personal.
Respectivul a si fost dat afara pt. bravura asta ! De aceea nu e poate nimeni, sa raspunda la telefon
Oricum, sper sa aflu zilele astea ceva informatii exacte despre ce se intampla de fapt cu AM !!
Voi astia cu prohodu' stiu ca va taie tare de tot cantarea, dar va rog, mai abtineti-va cateva zile !!! :hammer:
Legat de ultimul nr. AM pe 2004, care a aparut la chiosc si nu l-ai primit la abonament, situatia reala e defapt urmatoarea: persoana care a scos revistele de la tipografie, in loc sa pastreze nr. necesar de trimis la abonati, a dat drumul spre chioscuri la toata cantitatea !! :hammer:
Incredibil nu ?! Stiu informatia de la Robanescu personal.
Respectivul a si fost dat afara pt. bravura asta ! De aceea nu e poate nimeni, sa raspunda la telefon

Oricum, sper sa aflu zilele astea ceva informatii exacte despre ce se intampla de fapt cu AM !!
Voi astia cu prohodu' stiu ca va taie tare de tot cantarea, dar va rog, mai abtineti-va cateva zile !!! :hammer:
Postat 23 January 2005 - 06:17 PM
Partea plina a paharului e ca AirForces Monthly s-a scumpit, in sfarsit, dupa un an cu 31.500 lei, insa datorita extraordinarei reforme fiscale salariul mi-a crescut cu 50.000 lei. Am reusit astfel sa eludez inflatia si sa-mi vad mai departe banii cheltuiti pe AFM. AFM..., AM... bine ca mai zboara ceva.
Si-acum: care are chef s-o punem de-o revista de profil - articole de modelism cu poze ca lumea pe de-o parte si povestioare pe de alta parte. Ai?
Si-acum: care are chef s-o punem de-o revista de profil - articole de modelism cu poze ca lumea pe de-o parte si povestioare pe de alta parte. Ai?

Postat 23 January 2005 - 06:47 PM
I-am adresat domnului Iulian Robanescu un e-mail intrebandu-l despre soarta AM. A avut amabilitatea sa-mi raspunda. Iata continutul integral al raspunsului sau:
" Nu va pot oferi nici un fel de informatii. In ARMG diviziunea muncii este foarte precisa: eu scriu revista iar Medin o tipareste si o vinde. Pentru ultimul numar eu mi-am facut de mai mult timp treaba .
Pe cale de consecinta insa, fiind doar soldat, n-am idee despre viitor. Medin in schimb are obiceiul sa spuna "no news, good news"...
Cu stima,
Iulian R."
Eu inteleg, cumva printre randuri
ca revista nu s-a desfiintat !
In rest: NO COMMENT !
" Nu va pot oferi nici un fel de informatii. In ARMG diviziunea muncii este foarte precisa: eu scriu revista iar Medin o tipareste si o vinde. Pentru ultimul numar eu mi-am facut de mai mult timp treaba .
Pe cale de consecinta insa, fiind doar soldat, n-am idee despre viitor. Medin in schimb are obiceiul sa spuna "no news, good news"...
Cu stima,
Iulian R."
Eu inteleg, cumva printre randuri

In rest: NO COMMENT !