Ne fiind intii aprilie trebuie sa credem ca Aeromagazinul (cu al sau Mein Kampf, adica un fel de "mea culpa") a aparut totusi: e drept, in februarie pentru numerele din octombrie 2004 .......ianuarie 2005!

. (cred ca e cel mai insolit record!)
Acel "dolce fare niente", din pacate pentru domnul Rodanescu, a fost pe buna credinata a cititorilor si, chiar daca pare putin dur, pe DESCONSIDERATIA fata de cititori, mai ai ales fata de cei care au platit abonamentul!
Si, din pacate (ma repet, dar aste e) povestea cu Petrica si lupul am ascultat-o de prea multe ori ca sa mai credem ceva!
In ori ce caz, finalul Main Kampf-ului, este de-a dreptul apoteotic: "Mai multe despre detalii si visele mele, in ANII CARE URMEAZA! Pai, in ritmul asta, s-a putea sa dureze ...secole
Aplicind algoritmul, probabil numerele pe ferbruarie-martie (ori februarie ....mai

!!?? ) vor apare prin iulie, august
Pina una alta trebuie sa mutam luminarile de la morti la... vii! O fi bine, o fi rau.....? O fi un fel de boala lunga moarte sigura :cry: ???
Nici o vorba insa despre Batalia Angliei! Meritam, nu credeti?
Alexandru
PS. Pina la o noua aparitie (timp suficient, sint sigur

), ii recomand domnului Medin Rodanescu, sa rasfoiasca primele numere ale revistei si acest ultim numar, ca apoi sa-si dea singur cu parerea. Sau sa citeasca barem un cuprins al suratei "vitrege" ce apare pe meleagurile "marelui ....Paris!"