Forum Machete,Modelism,Hobby: compresor - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

compresor

#1 Useril este offline   gliviu 

  • Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 09-January 10

Postat 09 January 2010 - 04:14 PM

sal. Acum ceva timp, sa ars motorul de la compresor, pe care il foloseam la aerograf. intrucat nu imi comvine sa mai cumpar unu deja gata facut, m-am apucat de achizitionat piesele. Am gasit un motor de frigider la care nu ma pricep la partea eletrica si as vrea sa imi dati cateva sfaturi si sa imi spuneti dak sunt fire in plus. O sa atasez si o poza .

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: P1050457.JPG


#2 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 11087
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 10 January 2010 - 11:37 AM

Nu-mi dau seama ce-i cu incilceala aia de fire....
Probabil mai ai ceva protectii suplimentare (cablurile negre?)
In orice caz, legaturile trebuie sa arate cam asa:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2010/post-19-1263116242.gif


#3 Useril este offline   gliviu 

  • Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 09-January 10

Postat 20 January 2010 - 10:03 PM

 sper sa ma descur. in varza la circuite electrice. merci

#4 Useril este offline   gliviu 

  • Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 09-January 10

Postat 20 January 2010 - 10:38 PM

 ce parere aveti de asa zisa butelie pe care vreau sa o folosesc are cam 2 litri si capete cu filet.
era sa uit, scuze de greseala de mai sus


[/quote]

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: P1050483.JPG
  • Imagine atasata: P1050480.JPG


#5 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 11087
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 21 January 2010 - 12:08 PM

Aparent e buna, treaba e sa reziste la cel putin 15 bar! Incearca sa o duci undeva la un atelier de frigidre sau aer conditionat, sa ti-o verifice. Nu de alta, dar nu-i tocmai de colea sa te trezesti cu ea guler!

#6 Useril este offline   bulgaru 

  • Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 18-March 16

Postat 18 March 2016 - 01:39 PM

am si eu un compresor ca cel postat de GLiviu cu partea electrica identica dar nu stiu cum trebuie cuplate firele. nu merge doar cuplat la priza cu firul lui de alimentare?

#7 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 11087
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 19 March 2016 - 03:44 PM

Ai schema legaturilor mai sus. Nu merge legat direct, are nevoie de releul de start.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi