Site upgrade
Postat 07 November 2005 - 01:29 PM
E musai sa intre si ca administrator, si ca moderator sau ceva de felul asta, si ca membru obisnuit ca sa vada cum se comporta forumul la schimbari si din perspectiva unui membru obisnuit, moderator, etc. Deci probabil ca mai are inca un cont, daca nu mai multe.
Banuiesc atunci ca va folosi ambele identitati:
"admin" pentru probleme administrative,
"Cartula" pentru cele..neadministrative?
Da, cand ne va suspenda de pe forum o sa fie admin, cand o sa-l vedem la intalnire o sa fie Cartula ca sa nu putem sa ne luam de el.
Banuiesc atunci ca va folosi ambele identitati:
"admin" pentru probleme administrative,
"Cartula" pentru cele..neadministrative?
Da, cand ne va suspenda de pe forum o sa fie admin, cand o sa-l vedem la intalnire o sa fie Cartula ca sa nu putem sa ne luam de el.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 07 November 2005 - 01:32 PM
Postat 07 November 2005 - 01:51 PM
Ma, dar voi chiar n-aveti ce face?
E chiar simplu, mi-e lene sa schimb contul de fiecare data cand vreau sa postez ceva, si cum mai am de umblat inca prin site,si nu merge decat ca 'admin'... Lamurit?
Nu se schimba nimic din punctul asta de vedere, contul de 'admin' e pentru lucruri 'interne' ale site-ului si cam atat.
Hai, sa continuam cu tema initiala... E ceva care nu va merge, sau aveti observatii?
Lucruri care sunt schimbate 'temporar' pana la noi ordine (adica pana le dau de cap, si le fac sa mearga):
- postarea de articole se poate face NUMAI via e-mail, catre mine, catre Crios, Eugen, sau pe adresa editor@cartula.net.

E chiar simplu, mi-e lene sa schimb contul de fiecare data cand vreau sa postez ceva, si cum mai am de umblat inca prin site,si nu merge decat ca 'admin'... Lamurit?
Nu se schimba nimic din punctul asta de vedere, contul de 'admin' e pentru lucruri 'interne' ale site-ului si cam atat.
Hai, sa continuam cu tema initiala... E ceva care nu va merge, sau aveti observatii?
Lucruri care sunt schimbate 'temporar' pana la noi ordine (adica pana le dau de cap, si le fac sa mearga):
- postarea de articole se poate face NUMAI via e-mail, catre mine, catre Crios, Eugen, sau pe adresa editor@cartula.net.
Postat 07 November 2005 - 01:52 PM
In sectiunea articole erau grupate si afisate titlurile tuturor articolelor. Acum trebuie sa intrii intr-o sectiune ca sa vezi titlurile. In plus lipseste imaginea
http://cartula.net/m.../images/pop.gif
http://cartula.net/m.../images/pop.gif