Forum Machete,Modelism,Hobby: Pune-ti umarul la diorama! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pune-ti umarul la diorama! Peisaj controversat

#21 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 18 December 2005 - 02:41 AM

Puteati sa va dati seama de la inceput ca e de gaze daca erati mai atenti.
Dupa cum puteti observa, cosmelia e legata cu lantu' de picioru' lu tankist sau de cbina telefonica. Asta tocmai in caz ca se gandeste un istet sa citeasca cu bricheta ce scrie pe ea.
Ar mai fi totusi o posibilitate... Sa fie prima incercare comunista de convorbire via satelit (cu tot cu apelant) si in acest caz cosmelia (care de fapt, Z-Mare, daca calculezi cu un sextant o sa vezi ca e defapt o priZma cacaedrica) nu este decat o piesa auxiliara, recte rezervorul de plasare pe orbita.
In ceea ce priveste tanchistu' cu SPL, la rivulutie am vazut fel de fel de combinatii de la garzi patriotice ("veniti de la Sibiu") cu adidasi, pantaloni PTAP, veston de armata, bandana schic pe scafarlie si o flinta cu o luneta de fabricatie ruseasca si pana la tanchisti cu un pistol cu butoi despre care cand l-am intrebat unde l-a gasit ne-a recomandat sa circulam (noi eram pe holul spitalului Parhon) ca se trage.
Eu zic sa nu-ti faci probleme Alexie. Imbraca-i cu ceva acolo numai in chiloti nu-i lasa.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi