Pagina 1 din 1
[CUMPAR] Lumea Aviatei nr 25 si 27
Postat 01 September 2010 - 10:42 AM
Am zis sa incerc intai aici poate are cineva vreo dublura, inainte de a da o comanda direct la dansii de la DeAgostini.
p.s. Daca a mai fost cineva in situatia mea, si a apelat la redactie pentru a-i fii trimisa revista acasa rog sa ma indrume si pe mine.
Multumesc. Numai bine
p.s. Daca a mai fost cineva in situatia mea, si a apelat la redactie pentru a-i fii trimisa revista acasa rog sa ma indrume si pe mine.
Multumesc. Numai bine
Postat 02 September 2010 - 09:55 AM
GGG, la 1 Sep 2010, 11:42, a spus:
Am zis sa incerc intai aici poate are cineva vreo dublura, inainte de a da o comanda direct la dansii de la DeAgostini.
Multumesc. Numai bine
Multumesc. Numai bine
iti zic la pauz :)) daca mai sunt la noi la munca - avem un magazin specializat in presa
pe la ora 14:00 iti voi da un raspuns
Postat 02 September 2010 - 06:39 PM
Multumesc pentru interes, nu stiu daca ai gasit, dar cine gaseste sigur, il rog sa posteze aici, sa stim cu totii o treaba sigura. Spun asta pentru ca si colegul BOOBY mi-a spus ca se uita prin Bucuresti pe la niste baieti de la ziare.
Nu vreau in caz ca gasesc mai multi acelasi numar, sa-l ia toti odata si sa ramana cu dublura.
Va salut
Nu vreau in caz ca gasesc mai multi acelasi numar, sa-l ia toti odata si sa ramana cu dublura.
Va salut
Postat 02 September 2010 - 06:47 PM
GGG, la 2 Sep 2010, 19:39, a spus:
Multumesc pentru interes, nu stiu daca ai gasit, dar cine gaseste sigur, il rog sa posteze aici, sa stim cu totii o treaba sigura. Spun asta pentru ca si colegul BOOBY mi-a spus ca se uita prin Bucuresti pe la niste baieti de la ziare.
Va salut
Va salut
Eu le-am gasit dar nu ma deranjeaza daca raman cu ele

Postat 03 September 2010 - 09:31 AM
GGG, la 2 Sep 2010, 19:39, a spus:
Va salut
Va salut
mda la mine le-au scos din pacate - am vb cu cei de la magazin - se adunasera prea multe numere si au fost trimis inapoi - deci le gasesti la editura
Arata acest topic
Pagina 1 din 1