Salutare tuturor!
E u sunt nou nout prin zona, iar pe acest forum mai mult citesc decat postez ceva. Cand imi piere cheful de SIB din cauza ca sunt varza im materie de cunostinte despre navigatie si constructii de nave si nu prea inteleg eu cum e sarturi, raiuri, nus ce mii de modele de noduri, intru pe acest forum citesc si imi vine cheful de munca. Asa ca sunt bune si discutiile astea in contradictoriu despre ce si cum se face intr-un anumit
moment dar unii prea despica firul in patru. Daca pui o intrebare si primesti un raspuns sau doua sau trei din partea celorlalti de ce sa mai pui alte zece intrebari? Daca iti convine raspunsul bine daca nu nu .. macar ai o alternativa la ideea ta. A daca vrei ca toti ceilalti sa iti dea dreptate ca sa te simti VIP ok vii si cu celelalte 200 de intrebari. Dar tot punand aceste intrebari nu inseamna ca la un
moment dat toti o sa fie de acord cu ideea ta. Asa ca parerea mea este urmatoarea ... Ai o idee ... nu esti convins ca solutia ta este ok ... vii pe forum .. pui o intrebare .. mai afli trei variante de raspuns ... alegi varianta pe care o consideri cea mai buna pentru tine si gata discutiile. Pentru ca vreau sa cred ca nu construieste cineva galionul la scara naturala pentru a iesi cu el pe lac ca sa abordeze atatea detalii de parca ar urma sa plece in expeditie.
Cu cat detii mai multe cunostinte cu atat mai mult constati ca iti lipsesc si mai multe.
Scuze pentru interventia anterioara.
Cam asa arata la mine.
http://i345.photobuc...zps8c1d90b1.jpg
Acu am si io o nelamurire catargul trinchet ce inaltime ar trebui sa aiba deasupra puntii ca la mine sunt vreo 43,5 - 44 cm. L-am infipt eu prea tare sau asa trebuie.
Multumesc
Cu RESPECT!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 24 September 2012 - 07:10 AM