Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 24 June 2011 - 02:34 PM
@ jack: ok, merci o sa incerc si eu pe aici prin oras
@mondeo: ala este pur si simplu un letcon, doar ca are alt varf pe care il poti confectiona singur, eu am filat fara asa ceva
@johnreno36 : tunurile difera (scrie in revista) pt puntea de sus or sa fie altfel. scandurele n-am gasit decat de pin (sunt cam naspa) dar la 0.8 lei / m mi se pare ok, eu le iau de la sierra modelsport.
@mondeo: ala este pur si simplu un letcon, doar ca are alt varf pe care il poti confectiona singur, eu am filat fara asa ceva
@johnreno36 : tunurile difera (scrie in revista) pt puntea de sus or sa fie altfel. scandurele n-am gasit decat de pin (sunt cam naspa) dar la 0.8 lei / m mi se pare ok, eu le iau de la sierra modelsport.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 24 June 2011 - 02:37 PM
Postat 24 June 2011 - 02:47 PM
Mondeo din cate s-a vorbit pe aici la filare ai nevoie de un cleste special..
Eu l-am facut dintr-un cleste cu care dezizolai sarma, mai ieftin decat ce vrei tu 5 lei.
Multam Bobby.
Cat despre baitul respectiv, la Campina la piata sunt magazinele alea cu materiale de constructii, sigur gasesti acolo Bobby.
Eu l-am facut dintr-un cleste cu care dezizolai sarma, mai ieftin decat ce vrei tu 5 lei.
Multam Bobby.
Cat despre baitul respectiv, la Campina la piata sunt magazinele alea cu materiale de constructii, sigur gasesti acolo Bobby.
Postat 24 June 2011 - 03:24 PM
Am inteles, ce ma roade pe mine este ca am vazut intrun manual de modelism cum in afara ca le da forma inainte filelor, le da cu aracet si le fileaza cu acest letcon pe coaste, rezultatul find ireprosabil, asta in cazul meu cel putin, deoarece posed doua maini stangi.
in acest caz se merita? As vrea sa ma apuc sa pilesc dar nu stiu cum, de unde? Si cat? Are cineva un link, vreo explicatie? Ce am vazut eu pe dvd cand intinde nenea ala zambitor fila pe coaste mi se pare pueril.
in acest caz se merita? As vrea sa ma apuc sa pilesc dar nu stiu cum, de unde? Si cat? Are cineva un link, vreo explicatie? Ce am vazut eu pe dvd cand intinde nenea ala zambitor fila pe coaste mi se pare pueril.
Postat 24 June 2011 - 04:26 PM
Mondeo, la 24 June 2011 - 03:24 PM, a spus:
Am inteles, ce ma roade pe mine este ca am vazut intrun manual de modelism cum in afara ca le da forma inainte filelor, le da cu aracet si le fileaza cu acest letcon pe coaste, rezultatul find ireprosabil, asta in cazul meu cel putin, deoarece posed doua maini stangi.
merita sa iti faci dintr-un letcon ieftin, eu tocmai am incercat cu letconul meu fara nicio modificare si merge de vis.
Postat 25 June 2011 - 07:49 AM
asta e ca in desenele animate cu coiotul care nu cade in prapastie pana nu ea prinde ca e in aer, asa si eu , nu le-am indoit cu nimic ca nu stiam ca trebuie indoite cu ceva... :))
L.E.
ma ganesc sa il transform pe sfantul no name in mult mai celebrul "Black Pearl"
scot carmaciul pe punte, il mut pe capitan jos si ii demolez cabina care oricum e inutila, mai pun cateva tunuri, o fac neagra si aia e.
macar la asta am planuri detaliate si tone de poze explicative.
L.E.
ma ganesc sa il transform pe sfantul no name in mult mai celebrul "Black Pearl"
scot carmaciul pe punte, il mut pe capitan jos si ii demolez cabina care oricum e inutila, mai pun cateva tunuri, o fac neagra si aia e.
macar la asta am planuri detaliate si tone de poze explicative.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 25 June 2011 - 08:25 AM
Postat 25 June 2011 - 03:28 PM
site-ul e in japoneza dar la cate poze are nici nu mai conteaza http://mellpapa.lolipop.jp/BP001.html

Ajutor

Sus