M-am chinuit in draci sa fac cuiul sa intre pe o parte si sa iasa pe alta. In celalalt capat am taiat, pastrand doar o parte foarte scurta pe care am strambat-o astfel ca prin presare pe ambele parti am reusit sa obtin ceva ce seamana cu nituirea.
 Ady, la 09 February 2012 - 11:07 PM, a spus:
Ady, la 09 February 2012 - 11:07 PM, a spus: 
Lasand mistourile, eu am facut in felul urmator; am taiat la jumatate cuiele oferite de DEA si le-am ascutit cu ajutorul unei pietre corundum atasata la o freza electrica tip Proxxon, apoi le-am batut cu grija in lemnul carmei (nu a iesit nici un capat de cui afara). Ce ma ajutat mult a fost placarea lemnului carmei cu furnir de esenta tare de fag, dupa ce am batut in cuie toate balamalele si am aplicat doua straturi de lac spray. VOILA!

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus 

Pana cârmei este demontabilă, dar ca să încapă balamalele a trebuit să lungesc decupajele din pană cu cca 3 mm. Alternativa este balamale cu axe foarte scurte, ilogic dpdv funcțional.
  Pana cârmei este demontabilă, dar ca să încapă balamalele a trebuit să lungesc decupajele din pană cu cca 3 mm. Alternativa este balamale cu axe foarte scurte, ilogic dpdv funcțional.