Citeaza
Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 27 July 2012 - 12:37 PM
titishor, la 27 July 2012 - 09:57 AM, a spus:

ferestrele oricum le fac dupa conceptie proprie si poate putin mai simple si ma gandeam ca s-ar incadra o fereastra mai lunguiata intre coditele celor doi. Era doar o idee oricum si cei doi nu sunt lipiti . Pana la urma cred ca le voi pune niste magneti si-i voi lipi pe usa frigiderului

Imi plac ancorele si mai ales cum au iesit paramele. Nu stiu daca nu trebuiau nitel mai groase ca nu-mi dau seama din poza. Leo zicea ca ar veni ceva sfoara de 1.4 aprox pentru ele.
Aceasta postare a fost editata de jack: 27 July 2012 - 12:39 PM
Postat 27 July 2012 - 01:11 PM
[/quote]
Am facut cateva incercari inainte si cu parama mai groasa si nu mi-o placut asa ca am ramas la varianta asta care are 1.3
Postat 27 July 2012 - 01:58 PM
Leo2003, la 26 July 2012 - 07:23 PM, a spus:
Bafta!
@gorgoth Bine ai venit! Pana aici este promitator. Atentie pe la etrava aia. Interesant si ornamentul din pupa. Tribordul nu ni-l arati?
Scuze , poza cu tribordul :

Multumesc de incurajare ! Weekend plin de bere va doresc !!!
Postat 27 July 2012 - 02:04 PM

Tot astazi mi-a venit comanda de la HobbyKing.

Pentru cine nu stie, produsele sunt OK calitativ iar pretul de mai mult decat OK.
Mi-am luat un aerograf cu dubla actiune, cu 3 duze interschimbabile: 0.2, 0.3, 0.5mm. Pretul 92.3 lei.

Mai mi-am luat niste pensete. Pretul trusei galbene 9.6 lei Pretul ambelor pensete negre (japoneze) chiar foarte misto, 8.3 lei.
Mi-am mai luat un cutting mat 400x300mm, pretul 19.2 lei.

Cu tot cu transport m-a costat sub 150lei. Io zic ca e bine.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 27 July 2012 - 02:25 PM
Postat 27 July 2012 - 03:15 PM
Urmeaza sa-mi iau compresor si sa ma apuc de grafiti pe pereti. Abia asteapta nevasta-mea sa zugravesc prin casa.

Traiane, sistemul ala de sustinere a ancorelor, cum ti se pare?
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 27 July 2012 - 03:33 PM
Postat 27 July 2012 - 04:21 PM
Postat 27 July 2012 - 06:30 PM

„Scutul” este oval, „de domnișoară”. E ceva cu picățele pe fond uniform. Cele două motive posibile sunt picățele galbene pe fond roșu, care aduce cu simbolul Navarrei (dar acolo picățelele sunt de fapt zale de lanț într-un pătrat) sau picățele galbene pe fond albastru, care aduce cu simbolul Bourbonilor, flori de crin pe fond albastru. Am optat pentru varianta cu fond roșu, mai aproape de culorile Spaniei.
Chenarul de aur dimprejur este obișnuit în stemele spaniole, dar nu în forma din ornament.
Deasupra scutului este coroana regală. Cea mai apropiată este coroana lui Filip al II-lea de Aragon. Coroana este bătută în nestemate, rubine intercalate cu smaralde, în mijloc fiind un rubin. Între ele sunt perle. Elementul corespunde exact dpdv istoric. Însă partea de sus a coroanei nu seamănă. Dar culorile sunt astea.
Scutul are în stânga (doar în stânga) o ramură verde, un simbol comercial care apare și astăzi în unele steme ale Spaniei.
În stema lui Filip al II-lea scutul are dedesubt un lanț pe care sunt „cifre” de argint între flori roșii cu mijloc albastru. Însă modelele de pe ornament „seamănă dar nu răsare”, adică cifrele sunt plasate altfel. Și n-am putut pune punctele albastre în centrul celor roșii, dar am respectat culorile.
Cam atât am avut ca idei. Dacă aveți alte propuneri, spuneți, că-l vopsesc din nou.