Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 21 May 2015 - 07:08 PM
Am gasit un filmulet care prezinta viata omului modern la bordul unei corabii.dar in acelasi timp se poate observa o gramada de amanunte care pot fi de folos la constructia unui model.
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
Postat 10 August 2015 - 07:07 PM
Postat 11 August 2015 - 04:59 PM
Postat 10 October 2015 - 11:22 AM
[quote name='kromag' timestamp='1444206701' post='206429']
Jpr, felicitari pentru perseverenta si lucrare.
O singura observatie am: la o nava cu panze in mars, niciun steag (pavilion, flamura, ghidon) nu va fi orientat spre pupa...
In rest, un mare bravo!

Prietene sunt mobile...nu am vrut sa le fixez in vreun fel,e hotararea mea si mi-o asum.
Jpr, felicitari pentru perseverenta si lucrare.
O singura observatie am: la o nava cu panze in mars, niciun steag (pavilion, flamura, ghidon) nu va fi orientat spre pupa...
In rest, un mare bravo!

Prietene sunt mobile...nu am vrut sa le fixez in vreun fel,e hotararea mea si mi-o asum.

Postat 14 December 2015 - 11:39 AM
Pentru locasul scripetilor am dat cam 3 gauri in linie dupa care am majorat cu pila.
Am avut grija sa fie un pic mai mare locasul oentru ca apoi pe mijloc sa aiba loc si o bucatica de furnir cu rol de despartitor intre scripeti.
Apoi am dat gaura pentru axul scripetilor.
Cam asta e in linii mari.
Scule : o mica freza (bormasina), pila, traforaj.
Am avut grija sa fie un pic mai mare locasul oentru ca apoi pe mijloc sa aiba loc si o bucatica de furnir cu rol de despartitor intre scripeti.
Apoi am dat gaura pentru axul scripetilor.
Cam asta e in linii mari.
Scule : o mica freza (bormasina), pila, traforaj.
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 14 December 2015 - 11:40 AM
Postat 14 December 2015 - 07:14 PM
Multumesc, o sa fac si eu la fel. Materialele din lemn folosite de tine pe corabie par mai de calitate decat cele oferite de ei, ai folosit altele? Abia acum am terminat si eu cu inchiderea balconului si acum imi fac curaj ptr. botul corabiei pe care-l vreau de asemenea modificat
Postat 15 December 2015 - 05:09 PM
Mersi ,la fel!
Cel mai bine se vede la balustrada, drept e ca nu am ajuns la asta dar in general materialele oferite de ei imi par in mare parte de calitate slaba, aschiabile, etc. Ce liniste pe forumul asta, doar noi am mai ramas de mesterit la barca? Sambata o sa pun si eu vreo 2 poze.
Cel mai bine se vede la balustrada, drept e ca nu am ajuns la asta dar in general materialele oferite de ei imi par in mare parte de calitate slaba, aschiabile, etc. Ce liniste pe forumul asta, doar noi am mai ramas de mesterit la barca? Sambata o sa pun si eu vreo 2 poze.
Postat 15 December 2015 - 06:29 PM
La balustrada ai observat foarte bine.
Este facuta din furnir. Am lipit cam 5 straturi intercalat pentru ca nu am vrut sa fie balustrada facuta din bucati.
Unii au abandonat, altii au terminat-o...
Asta e. Tot inainte.
Sunt curios sa vad pozele tale. Eu mai am pana pun.
Este facuta din furnir. Am lipit cam 5 straturi intercalat pentru ca nu am vrut sa fie balustrada facuta din bucati.
Unii au abandonat, altii au terminat-o...
Asta e. Tot inainte.
Sunt curios sa vad pozele tale. Eu mai am pana pun.