Forum Machete,Modelism,Hobby: kit Gaz 69M - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

kit Gaz 69M

#1 Useril este offline   faitonu 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 07-April 11

Postat 19 April 2011 - 10:51 PM

miine pleaca transportul catre noi,pina la ora 12 as mai putea prelua comenzi,dar nu garantez ca ajunge la toata lumea ..kit plastic,scala 1/35 ,Bronco..pret 160 de lei..tel.0740695580 Alin

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: gaz_69.jpg

#2 Useril este offline   symple 

• Membru deplin
  • Grup: Banned
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 08-March 11
  • Interests:aviatia moderna, navomodele, diorame

Postat 20 April 2011 - 07:05 AM

Vezi postareafaitonu, la 19 Apr 2011, 23:51, a spus:

miine pleaca transportul catre noi,pina la ora 12 as mai putea prelua comenzi,dar nu garantez ca ajunge la toata lumea ..kit plastic,scala 1/35 ,Bronco..pret 160 de lei..tel.0740695580 Alin

Transportul catre voi ? :clapping: Poate aveti linie directa la producator?
Sau il puteti lua de aici cu 100 Ron cu tot cu transport. Asta v-ar scuti de un mic adaos de 60%, dupa proverbul romanesc "nu e prost cine cere ...". Sigur , ar fi alte calificative pentru adaosuri din astea, dar nu vreau sa incalc regulamentul forumului.

http://www.luckymode...o=BRO%20CB35096
http://www.hobbyeasy.com/en/data/tqgdb4xhk...ml?t=1303275903

Intra la profil si fa cumva sa nu mai stie nimeni ca esti din Cluj.

Aceasta postare a fost editata de symple: 20 April 2011 - 07:10 AM

#3 Useril este offline   faitonu 

• Membru deplin

Postat 20 April 2011 - 07:14 AM

Vezi postareasymple, la 20 Apr 2011, 08:05, a spus:

Transportul catre voi ? :clapping:
Sau il puteti lua de aici cu 100 Ron cu tot cu transport. Asta v-ar scuti de un mic adaos de 60%, dupa proverbul romanesc "nu e prost cine cere ...". Sigur , ar fi alte calificative pentru adaosuri din astea, dar nu vreau sa incalc regulamentul forumului.

http://www.luckymode...o=BRO%20CB35096
http://www.hobbyeasy.com/en/data/tqgdb4xhk...ml?t=1303275903

da pentru voi astia de la huedin e mai ieftin ...

1.in cit timp iti ajunge tie din china?
2.fa un calcul si vezi ca iese in 30 de euro +transport oricum ai face...
3.de ce nu ai adus pina acum pentru ca eu caut de luni de zile asa ceva si in tara n-am gasit..
4.imi sosesc citeva bucati care vin pe comanda,este doar un stoc de proba,n-am chef sa ma incarc aiurea
5.incearca sa-ti exprimi frustrarile la preot nu pe internet..vorba proverbului..."dupa razboi...

#4 Useril este offline   symple 

• Membru deplin

Postat 20 April 2011 - 07:28 AM

Nu te forta daca nu-ti vine :clapping:

1. Imi ajunge din China in 10 zile, hai 3 saptamini daca e Craciunul si se lucreaza mai greu. Fac comenzi acolo de citiva ani.
3. Aici se vede ca minti. Nu ai cautat chiar foarte multe luni pentru ca kitul a fost scos de Bronco la jumatatea lui ianuarie 2011. A aparut la vinzare in februarie, ca de obicei mai repede pe hobby search (dar ceva mai scump) si apoi pe lucky si hobby easy pe la sf lui februarie, CU ACELASI PRET 100 ron inclusiv transportul (pe hobby easy era initial cu un dolar mai scump)

Noi astia din Huedin am descoperit cu mirare internetul si cardurile bancare. Grozave inventii. Sigur, nu toti dintre noi. Cei care nu au descoperit inca, apeleaza la prieteni care nu-si pun adaosuri nesimtite de 60%.

5. La prima spovedanie (care se apropie) tu vei fi primul pe lista , pentru salutarile pe care ti le transmit (in gind) :-D . In rest nu sunt frustrari. Esti liber sa-ti pui orice adaos vrei , iar eu sunt liber sa atentionez ca sunt surse MULT mai ieftine de achizitie.

Spor la vinzare !

Aceasta postare a fost editata de symple: 20 April 2011 - 07:30 AM

#5 Useril este offline   faitonu 

• Membru deplin

Postat 20 April 2011 - 07:40 AM

esti liber sa comanzi de unde doresti,eu am un M461 de 3 ani si am cautat o macheta similara stiu ca se fac in Romania manual,si se vind undeva pe la 170 de lei..esti liber sa-ti cumperi cu 100 de lei ,dupa cum am zis..probabil pentru voi se face reducere..daca ai descoperit net-ul si cardul,poate descoperi si un calculator ,sa faci 30 (euro) apesi un x adica ics,si apoi pui 4,2..si vezi cit iese..adaugi apoi 24 % cit e tva-ul in romanica,si vezi rezultatul..

rog un moderator sa inchida topicul,multumesc pentru amabilitate,n-am stiut ca in aceasta comunitate au loc toti frustratii,imi cer scuze de deranj...

#6 Useril este offline   symple 

• Membru deplin

Postat 20 April 2011 - 07:49 AM

Oricum o dai tot nu-ti iese, si atunci treci la jigniri directe. Nu-i bai. Voi sta mai mult la spovedanie :)
Ti-am pus doua linkuri, citeste-le si nu o tot da cu 30 de euro. Pe de alta parte sunt sigur ca emiti facturi fiscale pentru cei suficient de prosti sa cumpere la pretul asta de la tine. De acolo si TVA-ul.
In ceea ce priveste M461 si aici esti usor in urma. Eu l-am vindut de 5 ani , dupa ce l-am tinut alti vreo 5. Era din pacate cu motor de Cimpulung si am scapat mai greu de el.

#7 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 20 April 2011 - 09:13 AM

Pe HobbyEasy rezulta 18 EURO +
Ship To: Romania

Small Packets (AIR): EUR 6.46
Small Packets (AIR)-Registered: EUR 7.65

rezulta cel mult 26 EURO
la 4 lei si zece bani ar fi ...
106,6 lei ; hai sa fie 110, traiasca Nasu Mare multi ani cu sanatate.

#8 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 20 April 2011 - 10:22 AM

Pentru ca discutia a cirni-o spre alte alea, inchid topicul!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi