vand :
1000 soldatei -50 bani bucata
trimit in tara numai daca comandati mai multe produse,astfel predarea se face in bucuresti.
Pagina 1 din 1
vand machete militare
Postat 28 May 2011 - 11:53 AM
- Dl Joccker aveti dreptate doar ca AMINISTRATORUL SAITULUI nu se ocupa cu penalizarea celor care posteaza
in exces oferte pt vinzare.
- Topicul "fig-amintiri din copilarie" a fost interzis,dar este permis vinzarea de alte colecti care nu au nimic comun cu
acest sait.
- FARA SUPARARE DAR PT REVIGORAREA ACESTUI FORUM TREBUIESC REGULI STRICTE SI RESPECTATE,
IAR CEI CE LE INCALCA SA LE FIE INTERZISA APARITIA TIMP DE O LUNA.
- Imi cer scuze pt interventie dar ACEST FORUM TREBUI SA EXISTE,nu trebui transformat pt alte scopuri,el trebui sa fie
destinat modelistilor ( in primul rind ) si mai rar vinzarilor .
- IAR VETERANI IN MODELISM FITI MAI AMABILI CU CEI INCEPATORI,TREBUIESC INCURAJATI CHIAR DACA
SI AL - 5- LEA MODEL AL LOR ESTE LUCRAT MAI STINGACI NU TREBUI SA-I DESCURAJAM.
- NIMENI NU ESTE PERFECT -
in exces oferte pt vinzare.
- Topicul "fig-amintiri din copilarie" a fost interzis,dar este permis vinzarea de alte colecti care nu au nimic comun cu
acest sait.
- FARA SUPARARE DAR PT REVIGORAREA ACESTUI FORUM TREBUIESC REGULI STRICTE SI RESPECTATE,
IAR CEI CE LE INCALCA SA LE FIE INTERZISA APARITIA TIMP DE O LUNA.
- Imi cer scuze pt interventie dar ACEST FORUM TREBUI SA EXISTE,nu trebui transformat pt alte scopuri,el trebui sa fie
destinat modelistilor ( in primul rind ) si mai rar vinzarilor .
- IAR VETERANI IN MODELISM FITI MAI AMABILI CU CEI INCEPATORI,TREBUIESC INCURAJATI CHIAR DACA
SI AL - 5- LEA MODEL AL LOR ESTE LUCRAT MAI STINGACI NU TREBUI SA-I DESCURAJAM.
- NIMENI NU ESTE PERFECT -
Postat 29 May 2011 - 06:36 AM
1. Folositi butonul Reclamatie/Report pentru a atentiona moderatorii despre o anume postare. Nu interveniti in topic.
2. Partea cu 'inregistrat doar ca sa vand' se va rezolva intr-o anumita masura in curand.
3. Dark, ai dreptate, forumul trebuie sa fie dedicat machetelor, nu comertului. (apropos, stiai ca 85% din postarile tale sunt la vanzari/cumparari? Eu am fost surprins sa descopar asta
)
4. La fel, mare dreptate cu reguli stricte, care sa fie respectate. Recomand lectura punctului 3 din regulament. Si a punctului 1 din aceasta postare.
Flyproject, ce ai Airfix ramane. Restul, nu.
2. Partea cu 'inregistrat doar ca sa vand' se va rezolva intr-o anumita masura in curand.
3. Dark, ai dreptate, forumul trebuie sa fie dedicat machetelor, nu comertului. (apropos, stiai ca 85% din postarile tale sunt la vanzari/cumparari? Eu am fost surprins sa descopar asta

4. La fel, mare dreptate cu reguli stricte, care sa fie respectate. Recomand lectura punctului 3 din regulament. Si a punctului 1 din aceasta postare.
Flyproject, ce ai Airfix ramane. Restul, nu.
Postat 29 May 2011 - 07:44 AM
-Buna dimineata si succes cu noul sait,aveti dreptate apar mai mult cu modele pt vinzare,de ce ?
incepusem sa expun modelele lucrate de mine in sectiunea "Albumul utilizatorului" findca pt aceast scop a fost creat,
pe topic am aparut mai mult la impatimiti fig 1/32 ( amintiri din copilarie )
cu aceasta schimbare a forumului voi incerca sa apar in sectiunea "blindate" cu lucrari realizate de mine.
- Succes in continuare tuturor participntilor acestui forum si in special dv " CARTULA"
incepusem sa expun modelele lucrate de mine in sectiunea "Albumul utilizatorului" findca pt aceast scop a fost creat,
pe topic am aparut mai mult la impatimiti fig 1/32 ( amintiri din copilarie )
cu aceasta schimbare a forumului voi incerca sa apar in sectiunea "blindate" cu lucrari realizate de mine.
- Succes in continuare tuturor participntilor acestui forum si in special dv " CARTULA"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1