Forum Machete,Modelism,Hobby: De vinzare doua kit-uri - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

De vinzare doua kit-uri

#1 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 23 May 2011 - 04:32 PM

De vanzare o mare combinatie:

Tamiya 89722 Fiat CR42 (Luftwaffe) :http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=89722

"Re-packaged version of a plastic model kit originally manufactured by Italeri.
High-quality 1/48 scale assembly kit model of the Fiat CR42.
Can be modeled with or without landing gear wheel spats to depict different combat conditions.
One pilot figure and an ample set of accessories including 50kg bombs, fuel drums, and jerry cans included for a variety of display options.
Comes with markings for 4 different aircraft, including all new markings for an aircraft on the Western Front".

Decal Aeromaster 48188 Fiat CR42 -Italia, Ungaria - calitate maxima

Upgrade din rasina + photoetch provenit de la kitul Fiat CR42Classic Airframes - cabina si exterior

Pret 135 RON taxe postale incluse
Imagine atasata: DSC09997.jpg

DE VANZARE:

1/48 IAI KFIR Italeri - noua plasticul in tipla/ decaluri super

+ Piese rasina pt a remedia unele locuri nu prea bine reprezentate ale machetei .

Mentionez ca pe decal este prezenta si varianta Kfir C7 nu numai C1/C2(ultimul profil de jos pe cutie)

Pret 115 RON taxe postale incluse
Imagine atasata: k.jpg

#2 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 23 May 2011 - 05:25 PM

este preferabil = obligatoriu?????????
FORMA ACESTUI TOPIC NU IMI APARTINE ASA CA VOI DESCHIDE UN ALTUL IN CARE VA EXISTA DOAR O MACHETA DE VANZARE!
ACUM MODERATORUL IL POATE STERGE.
"Deloc!
CITAT
* Daca un vanzator are la vanzare mai multe produse, este preferabil sa deschida doar un singur topic pentru aceasta, nu cate un topic pentru fiecare produs. Se accepta in cazul in care sunt foarte multe produse, impartirea in mai multe topicuri in functie de categoria produselor (de ex. aviatie, tancuri, sau machete, vopsele)

De la regulament citire!
Cele bune,
Z

CITAT
CITAT
Nu este nevoia sa deschizi doua posturi pentru vinzarea a doua kit-uri. Pe viitor, te rog, tine cont de acest avertisment.
Ti-am "ajustat" eu postul.
Cele bune,
Z

"

EXAGEREZI!

As fi vrut sa ramana cum le-am postat eu( fara dublura de la Fiat CR-42) in caz ca se vinde UNUL din ele sa pot inchide subiectul
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de mamutel: 23 May 2011 - 05:54 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi