vehicule militare

Postat 09 December 2007 - 07:23 PM
						Sr-ul ala nu e ambulanta e masina de streilizare(instrumentar medical nu caini  ) , vorbind de autobuze o sa incerfc odata sa fac o poza la autobuzul de naveta care merge spre clinceni , tipii aia au varianta lor proprie si personala de inmatriculare , ma refer la roundel care e asezat invers albastru galben cu rosu in mijloc....sunt curios cine a fost eminenta cenusie , aciuma arata de parca ar fii armata venezulelei sau nu stiu care , trec peste momentul cand am vazut masini ale ar,atei ucrainiene
) , vorbind de autobuze o sa incerfc odata sa fac o poza la autobuzul de naveta care merge spre clinceni , tipii aia au varianta lor proprie si personala de inmatriculare , ma refer la roundel care e asezat invers albastru galben cu rosu in mijloc....sunt curios cine a fost eminenta cenusie , aciuma arata de parca ar fii armata venezulelei sau nu stiu care , trec peste momentul cand am vazut masini ale ar,atei ucrainiene  ppentru ca rosul era de slaba calitate si se stergea repede ramanand doar galbenul si albastrul
 ppentru ca rosul era de slaba calitate si se stergea repede ramanand doar galbenul si albastrul

) , vorbind de autobuze o sa incerfc odata sa fac o poza la autobuzul de naveta care merge spre clinceni , tipii aia au varianta lor proprie si personala de inmatriculare , ma refer la roundel care e asezat invers albastru galben cu rosu in mijloc....sunt curios cine a fost eminenta cenusie , aciuma arata de parca ar fii armata venezulelei sau nu stiu care , trec peste momentul cand am vazut masini ale ar,atei ucrainiene
) , vorbind de autobuze o sa incerfc odata sa fac o poza la autobuzul de naveta care merge spre clinceni , tipii aia au varianta lor proprie si personala de inmatriculare , ma refer la roundel care e asezat invers albastru galben cu rosu in mijloc....sunt curios cine a fost eminenta cenusie , aciuma arata de parca ar fii armata venezulelei sau nu stiu care , trec peste momentul cand am vazut masini ale ar,atei ucrainiene  ppentru ca rosul era de slaba calitate si se stergea repede ramanand doar galbenul si albastrul
 ppentru ca rosul era de slaba calitate si se stergea repede ramanand doar galbenul si albastrul

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus