Forum Machete,Modelism,Hobby: www.hobbytools.ro - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

www.hobbytools.ro Magazin virtual nou de scule si unelte pentru modelism, miniatura,

#1 Useril este offline   georgian 

  • Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 29-May 08
  • Location:Sibiu
  • Interests:Modelism, miniatura, scule, strunguri si freze de banc,

Postat 24 June 2011 - 03:33 PM

Stimati Domni,

Permiteti rogu-va o prezentare succinta a unei initiative legate de modelism si miniatura care-si propune acoperirea in intregime a cererilor de scule si echipamente de calitate atat de necesare implinirii cu succes a proiectelor dumneavoastra cele mai diverse.

Avand experienta anterioara cu sculele si echipamentele pentru hobby, modelism, miniatura si alte domenii conexe, am decis crearea unui magazin virtual care sa cuprinda cat mai multe scule si dispozitive pentru domeniile enumerate mai sus.

Desigur nu vor lipsii accesoriile si consumabilele atat de necesare si nu vor lipsi nici entuziastmul, normalitatea in abordare vanzarilor, promotiile, informarile.

Suntem deja importatori pentru brand-uri celebre ca Sherline pentru strunguri si freze de banc inclusiv cu CNC, Hegner pentru traforaje si utilaje lemn de calitate, Amati pentru scule speciale de navomodele, Minitool Germania care produce scule electrice de precizie si altii.

Avem o solida experienta cu clientii de tip modelisi, institutii de cercetare si invatamant, hobby-sti de toate felurile si in general cu "nebunii" frumosi pe care ii sprijinim cu scule si echipamente de calitate pentru ca niciodata nu vom cobori sub un anumit standard de calitate!!!

Va propunem un parteneriat prin calitate si logo-ul ales ne va fii ghid pe mai departe!

MISIUNEA NOASTRA ESTE: Promovarea si comercializarea celor mai bune unelte, echipamente, accesorii si consumabile la cele mai bune preturi posibile si cu cel mai scurt timp de livrare posibil!
Acoperirea totala a nevoilor clientilor nostrii.


P Strunguri si freze de banc, strunguri si freze cu CNC, traforaje electrice, scule electrice miniaturale, burghie, freze, slefuitoare, organizatoare, cutii transport, aerograf, bai ultrasunete,instrumente deProdusele masura,pirogravura, sablare, termocuttere scule de mana, pensete, clesti, bisturie, lame, scule navomodelism,

Exista si o pagina de Facebook in care afisam si proiecte realizate cu produsele vandute de noi: http://www.facebook....es/HobbyToolsro

Magazinul este inca in constructie si partial functional, insa o mare parte dintre produse sunt afisata si au pret!!!!!

Pentru detalii va rugam sa ne contactati!

Cu respect,
Georgian Cimpoeru



hobby@hobbytools.ro0751.074.013, 0733.010.454, 0369.453.913 fix/fax http://www.hobbytools.ro



Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi