Z-mare foarte corect ceea ce spui....de fapt am vazut multe alte poze care-s mai sugestive din punct de vedere al dinamicii, si clar figurina ar fi aratat mult mai bine....dar....aveam nevoie de o poza facuta strict din lateral....cat mai clar, cat mai aproape, cat mai detaliata, si din pacate doar asta am gasit (or mai fi si altele, dar n-am dat de ele).
Sunt d-abea la inceput asa ca am nevoie de imagini cat mai detaliate (mai ales ca e vorba de un animal....cu omul o mai dai la intors, nu-mi trebuie o imagine chiar atat de amanuntita)
ca sa pot sa fac o corelatie intre proportii, masa musculara...etc, stii la ce ma refer. (dupa cum s-a vazut chiar si cu o imagine clara tot am facut greseli)
Dar is d-abea la inceput de drum si cu siguranta o sa incer si pozitii cu mult mai dinamice decat asta. De altfel urmatoarea figurina tot calaret as vrea sa fac (asta este la scara 1:24, urmatorul o sa fie la scara 1:32) si o sa incerc sa-i creez animalului o pozitie cat mai dinamica. Dar pana atunci sa-l termin pe asta