Forum Machete,Modelism,Hobby: VAND Titanic 1:250 Amati [Editie Salvat ESP] - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VAND Titanic 1:250 Amati [Editie Salvat ESP]

#1 Useril este offline   cpaTix 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 19-August 11

Postat 19 August 2011 - 09:10 PM

OK. Asa cum spune si titlul vand colectia Titanic editie SALVAT Spania, produsa de Amati.
Fata de editia standard, materialele sunt de mai buna calitate, are ceva mai multe detalii dar NU are suport/stand

Lungime: 107 cm.

numar fascicule in colectie:100
Nr de fascicule pe care le am: 97
Fascicule lipsa: 72,73,74
Stare: Schelet asamblat
Fascicule utilizate: 12-13

daca vreti sa vedeti ce puteti cumpara si mai ales calitatea kitului: http://www.buildthet.../modelframe.htm
Tot acolo puteti vedea ce contin numerele lipsa

Pret colectie aici: 6,99E/numar => 700E
Pret cerut: 370E fix + taxe transport [max 15-20].

Referitor la livrare. Colectia o trimit, daca gasesc cumparator, prin Atlasib sau Saiz. Face cam 4 zile pana in RO
Ideal cumparatorul ar fi din Bucuresti, pentru a ridica/plati personal [o trimit la tatal meu]
Daca o vrea cineva din provincie, fie se deplaseaza in Bucuresti personal sau isi asuma riscul de a trimite primul banii prin WU urmand ca eu sa trimit totul direct in orasul lui.

La cerere trimit poze.

Multumesc

Rugaminte: activeaza casuta PM si pune la porofil o adresa de e-mail, ca sa putem comunica.
Multumesc pentru intelegere.
Z

#2 Useril este offline   cpaTix 

• Membru deplin
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 19-August 11

Postat 23 August 2011 - 09:33 AM

avand in vedere ca oferta mea a avut un succes nebun, cred ca este timpul pentru o super-oferta pe o perioada limitata.

pret nou: 299Euro + transport
oferta valabila pana vineri inclusiv

daca pana vineri nu se da, rog un moderator sa stearga acest topic, pentru ca voi relua constructia vasului incepand cu acest weekend.
de asemnea daca este posibil rog un moderator sa modifice numele acestui post si sa adauge noul pret.

daca nu reusesc sa il vand, ne vedem incepand de luni in sectiunea marina cu un nou building log (sau jurnal de constructie) asta pentru cei mai sensibili la englezisme.

multumesc

#3 Useril este offline   valere 

• Membru deplin
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-May 11

Postat 24 August 2011 - 11:25 AM

Salut,

Sincer iti doresc bafta la vanzare :rolleyes: , insa in eventualiatatea ca nu vei gasi sa il dai si te vei apuca de el vreau sa stii ca il voi urmari cu interes, intrucat si eu am inceput sa lucrez acest kit (eu ll-am luat tot odata) si poate ne vom consulta si impartasi reciproc pareri si sugestii la adresa acestui kit
Toate cele bune

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi