Forum Machete,Modelism,Hobby: Vand "Mari corabii" nr.1-30 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand "Mari corabii" nr.1-30

#1 Useril este offline   Suriani 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 31-August 11

Postat 31 August 2011 - 08:27 AM

Vand colectia "Mari Corabii", numerele 1-30, piesele au fost desigilate, insa sunt pastrate in ambalaj. Piesele au fost asamblate pana la nr.17, si unele parti din numerele ulterioare asamblate separat. Pachetul include toate piesele, instructiunile, DVD-ul, un biblioraft precum si materiale pe care le-am folosit pana acum: superglue si vopseaua acrilica, dar nu si revistele. Pretul 100 ron. Sunt din Bucuresti si ma puteti contacta la adresa saggitus@k.ro .

#2 Useril este offline   chlio 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 05-January 10
  • Interests:web design, modelism

Postat 31 August 2011 - 05:40 PM

mai e valabila oferta?
le iau eu ca tot tre sa ajung in bucuresti

Vezi postareaSuriani, la 31 August 2011 - 08:27 AM, a spus:

Vand colectia "Mari Corabii", numerele 1-30, piesele au fost desigilate, insa sunt pastrate in ambalaj. Piesele au fost asamblate pana la nr.17, si unele parti din numerele ulterioare asamblate separat. Pachetul include toate piesele, instructiunile, DVD-ul, un biblioraft precum si materiale pe care le-am folosit pana acum: superglue si vopseaua acrilica, dar nu si revistele. Pretul 100 ron. Sunt din Bucuresti si ma puteti contacta la adresa saggitus@k.ro .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi